05 / 05 / 2024

Accorun 3. oteli nerede

Accorun 3. oteli nerede

Accor grubu Türkiye'de ki yatırımlarına devam ediyor. Mercure, ibis ve Novotel markaları ile 9 şehirde hizmet veren firma şimdi de Mercure İstanbul Topkapı'yı açtı.

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Karaderili'den Türkiye'nin kongre oteli!

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, 3 bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların gerçekleştirilebileceği salon yaptıklarını söyleyerek, ''Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız" diye konuştu.

Nevin Akçelik, 3. havalimanının yakınında otel açacak!

Nevin Akçelik, İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açacakmış...

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Manavgat'ta icradan 3.7 milyon TL'ye satılık otel!

Manavgat 3. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'taki 6 bin metrekarelik oteli 3 milyon 779 bin TL'ye satıyor. 3 adet 4 katlı otel, 7 Haziran günü ihale edilecek.

Lejant Proje'den 3 yeni proje geliyor!

Lejant Proje, 3 yeni gayrimenkul projesi için çalışmalara başladı. Ankara Gölbaşı'nda yatay mimaride bir proje inşa edecek şirket, Çukurambar'da da konut, ofis ve oteli olan karma proje hayata geçirecek.

Mekke'de 3.5 milyar dolarlık Abraj Kudai Oteli 2017'de açılacak!

SUUDİ Arabistan’ın Mekke kentinde inşası süren Abraj Kudai Oteli, 10 bin oda sayısıyla ‘dünyanın en büyük oteli’ olacak.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

FRHI, Mekke’deki 3 yeni otelini İstanbul’da tanıtacak!

FRHI grubunun Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak.

Accorun 3. oteli nerede Haberi

Accorun 3. oteli nerede

Nisan ayında hizmete giren otel, Mercure istanbul Altunizade ve Mercure istanbul Taksim'in ardından istanbul'da açılan 3. Mercure Hotel oldu. Otelde 204 oda, 10 adet çok amaçlı toplantı salonu ve balo salonu ile Türk ve dünya mutfağı'nın örneklerini sunacak ana restaurant, Ala Carte Restaurant, Lobby Cafe, Lobi Bar, Business Center ile birlikte tam donanımlı fitness ve SPA merkezi...