02 / 05 / 2024

ACE of M.I.C.E Fuarı

ACE of M.I.C.E Fuarı

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! İlçede 3 bin 12 riskli bina var

İstanbul Sancaktepe'de kentsel dönüşüm için her binanın MR'ı çekildi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü kentsel dönüşüm çalışmalarının 6 bölgede devam ettiğini belirtti. İşte detaylar...

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Merkez Bankası'ndan TL'ye dönüşüm için yeni eşik!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara gerçek kişi hesaplarının TL'ye dönüşümü için yeni eşik belirledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

İçişleri Bakanlığı personel alımı için başvuru ekranı açıldı! E devlet'ten başvuru yapabilirsiniz

İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan bu açıklamayla iş arayan kişiler personel alımının hangi şartlara göre yapılacağını merak etmeye başladılar. Peki personel alımı için detaylar belli oldu mu?

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Evde Bakım maaşı almak için hangi şartlar isteniyor? Evde Bakım Maaşı ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan evde bakım maaşı ödemelerinin Mart 2023 tarihinde hesaplara yatırılması bekleniyor. Evde bakım maaşı alanlar ise ödemelerin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Evde bakım maaşı ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını öğrenmek için e-Devlet'in

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

''Getirisi altından fazla olacak'' diyen İslam Memiş gümüşü işaret etti! Gümüşü önemseyin

ABD Merkez Bankası Fed faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından altın fiyatları yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları da yükselişe geçerken ''Getirisi altından fazla olacak'' diyen İslam Memiş gümüşü işaret etti! Gümüşü önemseyin...

ACE of M.I.C.E Fuarı Haberi

ACE of M.I.C.E Fuarı

İstanbul’un merkezinde, 5 kişiden 800 kişiye kadar olan kapasitesi, esnek kullanım alanları ve mekân çözümleriyle fark yaratan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 16-18 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan kongre ve etkinlik sektörünün buluşma noktası ACE of M.I.C.E Fuarı’nda yerini alıyor.


Yapı-Endüstri Merkezi Fulya’da bulunan 1.000 m2’lik etkinlik alanı ve modern mimarisiyle; fuarlardan sergilere, lansmanlardan partilere, kurumsal toplantılardan eğitimlere kadar tüm organizasyonlarda etkinlik ve performans mekânı olarak hizmet veriyor.


Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 11.000’i aşkın profesyonel ziyaretçisi ve yerli, yabancı firmalardan oluşan 600’ü aşkın katılımcısıyla kongre, toplantı ve etkinlik endüstrisinin buluşma noktası olan ACE of M.I.C.E Fuarı’na katılıyor. İstanbul’un merkezinde yer alan alternatif mekân hizmetleriyle Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ACE of M.I.C.E Fuarı’nda C/101 no’lu standında ziyaretçilerle buluşacak.


Erginoğlu & Çalışlar mimarlık ofisinin...