04 / 05 / 2024

Acıbadem Akasya Evleri adres bilgileri

Acıbadem Akasya Evleri adres bilgileri

Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem satış ofisi ile 0216 428 31 32 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Akasya Acıbadem Evleri satılık 2+1 daireler 1 milyon 71 bin liradan başlıyor...

Acıbadem Mandarins Evleri satış ofisi!

Acıbadem Mandarins Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. The Mandarins Acıbadem konut projesi Selka - NSK Ortaklığı tarafından İstanbul Fikirtepe'de inşa ediliyor...

Acıbadem Akasya Evleri'nde icradan 3.2 milyon TL'ye daire!

İstanbul Üsküdar, Akasya Sitesi'nde bulunan 218 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. Anadolu İcra Dairesi tarafından 3 Haziran 2015 günü 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, pek çok uluslararası firmanın ilk defa Akasya ile Türkiye pazarına girdiğini söyledi.

Akasya Acıbadem AVM'nin ziyaretçi sayısı 9 milyona çıktı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak 9.5 ay önce hayata geçirilen Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 9 milyon ziyaretçi çekti...

Akasya Acıbadem'i 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akkök Şirketler Grubu, Sinpaş GYO, Yıldız Holding ve Doğu Batı Grubu'nun ortaklığıyla kurulan SAF GYO'nun, Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği projesi Akasya Acıbadem'i ilk 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti.

Akasya Acıbadem'e 9 ayda 9 milyon ziyaretçi!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, 8 otelle anlaştıklarını ve müşteri taşındığını söyledi.

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Merkezi oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. projesi olarak sektöre farklı bir soluk getiren Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi, faaliyete başladığı günden bu yana İstanbul’un “Yeni Nesil Yaşam Merkezi” oldu.

Saf GYO Akasya Acıbadem'in okul arsasını Boğaziçi Vakfı'na bağışladı!

Saf GYO, Akasya Acıbadem'in yanında yer alan 10 bin metrekarelik okul ve arsasını Sinpaş GYO'nun patronu Avni Çelik'in kurucusu olduğu Boğaziçi Vakfı'na devretmek için karar aldı...

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı!

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı. Dünyaca ünlü markaları Türk perakende sektörüyle ilk kez tanıştıran ve tanıştırmaya devam eden Akasya Acıbadem şehrin yeni çekim merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

Akasya Acıbadem para bastı!

600 milyon dolarlık yatırımla yükselen Akasya Acıbadem, Saf GYO'ya kazandırmaya devam ediyor. 6 Mart'ta AVM'si açılan Akasya Acıbadem'de ne kadar ciro yapıldı? Projenin ne kadarı satıldı?

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor!

Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını Acıbadem Akasya AVM'de açıyor. 25 Ekim Cumartesi günü saat 10'da kapılarını açacak olan Apple Store, dünyadaki 444'üncü Apple Store olacak.

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Acıbadem Akasya Evleri adres bilgileri Haberi

Acıbadem Akasya Evleri adres bilgileri


Akasya Acıbadem Evleri Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Acıbadem'de hayata geçiriliyor. Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Akasya Acıbadem Evleri 600 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Akasya Acıbadem Evleri'nde 198 adet home ofis, 99 adet teraslı rezidans daire, 35 adet ticari ofis, 24 adet penthouse yer alıyor.


Toplam 456 adet bağımsız bölümden meydana gelen Akasya Acıbadem Evleri 182 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Akasya Acıbadem Evleri 3 etap olarak inşa ediliyor.


Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem satış ofisi ile 0216 428 31 32 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Saf GYO Akasya Acıbadem teslimleri 2013 Ekim ayında yapılıyor.


Akasya Acıbadem Evleri fiyat listesi 2+1 daireler için 1 milyon 71 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Akasya Acıbadem satılık...