17 / 05 / 2024

Acıbadem Çamlıca yolu

Acıbadem Çamlıca yolu

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

Antalya Çamlıca yolu yenilenecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Batman'da Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton!

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

1981 yılında Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına dönmüş!

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

1972 yılında Çamlıca'da taksitle satılık arsa!

1972 yılında Çamlıca'da, İstanbul 1. Çevre Yolu üzerinde fevkalade havası ve mevki olan arsalar taksitle satılmaktaymış. Gittikçe kıymet kazanmakta olan Çamlıca arsaları taksitle satın alınabilirmiş.

1955 yılında Yapı ve Kredi Bankası Acıbadem'de iki apartman inşa etmiş!

Yapı ve Kredi Bankası 1955 yılına kadar müşterilerine 103 tane ev hediye etmiş. Banka müşterileri için Acıbadem asfaltı üzerinde, Çamlıca Lisesi karşısında ise 18 daireli iki büyük apartman inşa etmiş.

1936 yılında Çamlıca'ya 3.500 ağaç dikilmiş!

1936 yılında Çamlıca'yı Güzelleştirme Cemiyeti adında bir cemiyet Çamlıca'nın imarı için bazı tedbirler almış ve ve tepeye 3 bin 500 adet ağaç dikmişler. Dönemin valisi de 40 tane ceviz ağacı hediye etmiş.

Üsküdar Çamlıca Altgeçidi yol kavşak projesi imar planı 25 Nisan'da askıdan indiriliyor!

Üsküdar, Çamlıca Altgeçidi D-100 Karayolu Arası (Hastane Yolu) Yol Kavşak Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 25 Nisan 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Akasya Acıbadem AVM resmen açıldı!

Akasya Acıbadem AVM bugün 06 Mart 2014 tarihinde saat 10'da töreniyle açıldı, Akasya AVM Acıbadem'i E-5'e bağlayan E-5 direkt bağlantı yolu da AVM ile birlikte trafiğe açılmış oldu. İşte Akasya Acıbadem AVM hakkında herşey...

Çamlıca konutları 1 yılda tamamlanarak satışa sunuldu!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutlannın birinci etabının tamamlandığını belirterek, "şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocakta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız..

Şahinbey Çamlıca Konutları bir yılda tamamlanarak satışa sunuldu!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi...

New City Acıbadem'de 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çamlıca Ünalan'da inşa edilen New City Acıbadem projesinde satışlar sürüyor. Oturuma hazır dairelerin fiyatları 430 bin liradan başlıyor

Acıbadem Çamlıca yolu Haberi

Acıbadem Çamlıca yolu



Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına döndü


  ACIBADEM'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına döndü. Trafiğin verildiği bozuk tali yol da yağmurlardan iyice bozulunca bölgede oturan binlerce kişi çok zor durumda kaldı.

  Aynı yol üzerinde bulunan Çamlıca Kız Lisesi ve Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi öğrencileri ile vatandaşların uzun süreden beri çektikleri çilenin uzun süre daha devam edeceği belirtiliyor. Kadıköy Şube Müdürlüğü yetkilileri yolun kendileri ile ilgisi bulunmadığını belirterek Sular İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ömerli Barajı'ndan Avrupa Yakası'na boru döşediğini, PTT'nin ise yeraltı kablo çalışması yaptığını söylediler. 

  Bu arada yol çalışmaları nedeniyle Kuruçeşme...