12 / 05 / 2024

Acıbadem ispark ne olacak

Acıbadem ispark ne olacak

Acıbadem'deki İspark'a ait otoparkın imara açılacağı iddiaları sürüyor. İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem' deki İSPARK' a ait otoparkın imara açılacağı iddiaları, sürücüleri endişelendirdi. " Otoparkımıza dokunmayın " kampanyası başlatıldı...

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022! 

Anadolu Yakası’nın en yeni projelerinden Benesta Acıbadem projesi Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Benesta Acıbadem fiyatları ne kadar? İşte Benesta Acıbadem konut fiyatları Ekim 2022!

Benesta Acıbadem fiyat listesi 2022!

Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Ön satışa çıkan projenin fiyat bilgisi yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki Benesta Acıbadem projesindeki konutların fiyatı ne oldu? İşte Acıbadem Benesta fiyat bilgisi...

Acıbadem Benesta nerede?

Benesta tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem projesinin ön satışı başladı. Benesta imzalı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Acıbadem Benesta nerede yükselecek? Acıbadem Benesta'nın adresi ne oldu? İşte Acıbadem Benesta lokasyon bilgisi...

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Acıbadem Maslak Hastanesi'ne 116 milyon dolarlık yeni yatırım!

Acıbadem Sağlık Grubu, yurt içinde artan hasta talebini karşılamak için Maslak Hastanesi’ni 116 milyon dolarlık yeni yatırımla büyüttü.

Acıbadem ve Altunizade'de konut fiyatları yüzde 30 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Güneş, Acıbadem ve Altunizade bölgesinde konut projelerini mercek altına aldı. Güneş bölgede markalı konut projelerinin metrekare satış fiyatlarının 12 bin-26 bin TL arasında olduğunu belirtiyor.

The Mandarins Acıbadem satışları ne zaman başlayacak?

1. etabında 525 adet bağımsız ünitenin yer aldığı projede daireler 1+1 'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki The Mandarins Acıbadem satışları ne zaman başlayacak?

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim!

Dap Yapı Acıbadem Projesi iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgede yer alacak projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Bahçelievler Acıbadem Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bahçelievler'de yer alan CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. 17 Temmuz 2014 tarihinde kapatılan Bahçelievler CarrefourSA'nın bulunduğu alanda çalışmalar başladı.

Acıbadem ispark ne olacak Haberi

Acıbadem ispark ne olacak

ÖNCEKİ gün, Kadıköy Kozyatağı Sokak'taki zıvanadan çıkan park ihlalini yazmıştım. Sokaktaki hastaneye gelenlerin araçlarını nasıl da sağa sola, olur olmaz yerlere park ettiğini, nasıl da millete kıpırdayacak yer bırakılmadığım göstermiştim. Ve tabii bu problemi dile getirirken de kentteki otopark yetersizliğini bir kez daha hatırlatmıştım. 


Her gün 500 yeni aracın trafiğe katıldığı bu koca kentin en büyük sıkıntılarından biri otopark zira... 

Yıllar yılı bu soruna köklü çözümler üretilmediğinden yol kenarları, kaldırımlar araçlarla dolup taşıyor. 


Evet, şimdi bazı önemli adımlar atılsa da 3 milyon aracın ihtiyacı karşılanamıyor işte... E hal İstanbulluların en büyük beklentilerinden biri de otopark projeleri oluyor doğal olarak... îşte bugün tam da böyle bir otopark isteğim, daha doğrusu endişesini gündeme taşıyorum. Mevzu, Kadıköy Acıbadem'de, metrobüs durağının yanındaki İSPARK'a ait otoparkla ilgili... 


'Park...