30 / 04 / 2024

Açık ihale usulü nedir

Açık ihale usulü nedir

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü 2014/105452 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Kısmi teklife yer verilmedi.

Açık ihale usulü nedir?

İhale türlerinden olan açık ihale usulü nedir? Açık ihale usulü nasıl yapılır? Açık ihale usulü konusu hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor..

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Devlet lojmanlarından 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafındasn satış talimatı verilen 11 bin 700 kamu konutundan 8 bin 339'u açık ihale yöntemiyle satıldı.

İzmir Büyükşehir kamu konutlarını satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplam 40 konut, açık ihale usulü ile satışa çıkarıldı. İhale ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfasında yayımlandı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait ihale ilanına ilişkin detaylar...

2019'da 100 milyon liralık 66 ihale düzenledi!

2019 yılında Türkiye’de kamu kurumları 100 milyon lira üzeri 66 ihale düzenledi. Toplam değeri 19.2 milyar lirayı bulan dev ihalelerin sadece 32’si açık ihale usulüyle gerçekleşti.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi Revizyonu İşi ihale edildi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İdaresi 2014/ 175002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Konya'da gerçekleşen ihaleye 8 firma teklif verdi.

Tuzla Havaray hattının ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak ve yaklaşık 5 km uzunluğunda olacak Tuzla havaray hattının proje ihalesi yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

İztuzu’na açık ihale!

İdris Güllüce, “Açık ihale yapacağız. Belediye başkanlığı çok para verirse belediye ihaleyi kazanır, herhangi bir vatandaş çok para verirse o alır. Her şey açık ve gayet şeffaf. Öyle bir kaç kişiyi tahrik ederek de bir yere varılmaz” dedi.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı bugün açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi imara aykırı 129 yapıyı yıktıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; sınırları dahilinde imar mevzuatına aykırı 129 yapının yıkım işini ihaleye 10 Kasım 2014 tarihinde saat 11.30'da çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak.

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri danışmanlık işi ihalesi yarın!

TOKİ Uygulamaları Kapsamında Farklı Yerlerde Yapılacak Olan Konut ve Sosyal Donatı Uygulama Projeleri Hazırlanması 2 Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi yarın açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Açık ihale usulü nedir Haberi

Açık ihale usulü nedir

Bursa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dai.Bşk. İhale Toplantı Salonu Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. No: 1/26 Yıldırım / Bursa/Türkiye adresinde gerçekleşen ihaleye altı firma teklif verdi. 

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 7.883.908,60 TRY olan ihaleye giren altı firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Büyükorhan, Orhaneli, Keleş ve Harmancık ilçeleri Arter, Cadde ve Sokaklarında Asfalt Kaplama ve Yama Yapılması İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 8.451.600,00 TRY, en düşük teklif 7.192.950,00 TRY verildi. 

DANIŞ YAPI MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.S 7.192.950,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 

Ticari...