15 / 05 / 2024

açıklandı

açıklandı

Dolar, Euro ve altın için piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. Yurt içindeki dolar ve altın fiyatlarını çok yakından ilgilendiren en kritik veri ABD’den geldi. Peki piyasalar nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Van Şerefiye kura sonuçları açıklandı. Normal 2+1 dairelerin kura çekiminin bugüne ertelendiği TOKİ Van Şerefiye projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonuçları açıklandı. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan'da toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura sonuçları açıklandı. Bugün saat 10:00 'da yapılan kura çekilişinde TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda toplamda 75 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kura sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Adana Sarıçam Buruk projesinde toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.

Emlak Konut GYO 2016 yılı genel kurul kararı açıklandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'ndaki açıklamaya göre Emlak Konut GYO 2016 yılı genel kurul kararı açıklandı...

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Tokat Turhal'da 190 konutun sahipleri açıklandı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığınca; Tokat İl' i Turhal İlçe' sinde hayata geçirilen 190 konutun sahipleri açıklandı.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının kazananları açıklandı!

Rönesans Holding’in üniversite öğrencilerine “sürdürülebilirlik” kültürünün kazandırılması amacıyla gelenekselleştirdiği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasında ödül alan geleceğin genç yaratıcıları 5 Nisan’da düzenlenen törende açıklandı.

Donald Trump'ın serveti 4.4 milyar dolar olarak açıklandı!

ABD'de başkanlık için kapışan adayların servetleri açıklandı. 4.4 milyar dolarla Trump en zengin aday olurken, Trump'ı 25 milyon dolarla Clinton takip etti.

Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın kura yöntemiyle satışa çıkardığı Karabük Safranbolu TOKİ Konutları kurası bugün çekildi. Karabük Safranbolu TOKİ kura sonucu açıklandı.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Şanlıurfa Akabe TOKİ Projesi'nde yer alan 304 konut için emekli hak sahipleri bugün belirleniyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Çanakkale'de yaşam endeksi açıklandı!

TUİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, illerin yaşam endeksi sıralamasında Çanakkale’nin yeri de açıklandı. Daha önceki verilerde, yaşam endeksinde 24. Sırada yer alan Çanakkale, Konut endeksinde 37.sırada yer alıyor.

TOKİ Giresun Aluçra kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

Giresun Aluçra TOKİ Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Projede 16 adet konut satışa sunuldu. Peki TOKİ Giresun Aluçra kura sonuçları 2016 açıklandı mı?

açıklandı Haberi

açıklandı

Dolar, Euro ve altın için piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. Piyasalar yurt içinde Kurban Bayramı tatili nedeniyle birkaç gündür kapalıydı fakat bayram tatilinin ardından yurt içindeki dolar ve altın fiyatlarını çok yakından ilgilendiren en kritik veri ABD’den geldi. Buna göre ABD’de enflasyon Haziran ayında yüzde 1,3 olurken, yıllık ise yüzde 9,1'e yükseldi. Analistlerin beklentisi ABD enflasyonunun yıllık bazda yüzde 8,8 olması yönündeydi. Böylece tüketici fiyatlarında 1981 yılının Kasım ayından bu yana en yüksek seviye görüldü.

Çekirdek fiyat olarak kabul edilen enerji ve gıda hariç tüketici fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,7 oranında artı, yıllık bazda ise yüzde 5,9 yükseldi. Analistlerin beklentisi, bir önceki aya göre yüzde 0,5 oranında ve yıllık bazda ise yüzde 5,7 artış olacağı yönündeydi....