21 / 05 / 2024

acil durum barınağı nedir

acil durum barınağı nedir

Suricatta Systems, DuPont™ Tyvek® ileri teknoloji su yalıtım örtüleri ve DuPont™ Plantex® geotekstil ürünleri kullanarak yüksek performanslı, taşınması kolay ve her ortama uyarlanabilir acil durum barınakları üretti.

Ya deprem olsa! Acil durum yolları engelleniyor!

İstanbul’da ‘1. Derecede Acil Ulaşım Yolu-Park Yapılmaz’ uyarısının olduğu şeritlere sıra sıra araç park edildiğine tanık olduk. İzmir depreminde yaşanan ulaşım sorununun altını çizen uzmanlar, “Acil durum yollarına araçların park edilmesinin engellenmesi lazım” diyor.

KKTC Acil Durum Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

KKTC Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşası devam eden acil durum hastanesinde incelemeler yaptı.

KKTC Acil Durum Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye tarafından Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da inşa edilen KKTC Acil Durum Hastanesi"nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

KKTC Acil Durum Hastanesi Ekim'de açılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne acil durum hastanesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar yaptığı açıklamada Türkiye tarafından KKTC'de inşa ettirilen acil durum hastanesinin ülkesinin sadece bugünün değil gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir donanım ve yeterlilikte olacağını söyledi.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Acil durum hastanelerinin yapımının maliyeti TBMM'de!

Acil durum hastanelerinin yapımının maliyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fahrettin Koca: Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada,  "Acil durum hastanelerimiz Türkiye için zorunlu projelerdir." diye konuştu.

Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır" dedi.

Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı!

İnşaatı tamamlanan Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

acil durum barınağı nedir Haberi

acil durum barınağı nedir

Hızlı ve etkili müdahalenin büyük önem taşıdığı acil durum anlarında kullanılan konaklama çözümleri her zaman temel yaşam şartlarını destekleyen olanaklara sahip olmayabiliyor ve içinde yaşayacaklara en uygun konforu sağlayamayabiliyor. Bu özel ihtiyaçlara cevap olarak Suricatta Systems isimli proje kapsamında, DuPont™ Tyvek® ve DuPont™ Plantex® teknolojisi kullanılarak SURI isimli modüler sistem geliştirildi. Acil durumlarda barınmak için tasarlanan bu sistem, taşınması ve montajı kolay olduğu kadar ilk andan itibaren yaşam kalitesi düzeyini koruyarak güvenliği de sağlıyor.


SURI, Urbana de Exteriores isimli İspanyol inşaat firmasının inovasyon bölümünün Alicante Üniversitesi’nin de katkılarıyla ürettiği bir proje ürünü. Kendini bina tadilatlarına adayan Urbana de Exteriores bu projeyi, Birleşmiş Milletler’in Avrupa Birliği çerçevesinde “Temel İnsan Hakları” olarak tanıdığı “Yaşamaya Elverişli Konut” kriterlerine göre geliştirdi. SURI’nin tasarımında, geniş...