07 / 05 / 2024

açim çimento şirketi nerede

açim çimento şirketi nerede

Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar 35 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kuruldu!

Bvm Teknoloji Girişim Anonim Şirketi Kadıköy’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Vadat Özçelik tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Borsa İstanbul’da gong bu kez BVS için çaldı!

Vinç sektörünün halka açılan ilk şirketi olan BVS Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin şubat ayında yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen gong töreni bugün yapıldı.

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gala Bilişim Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

açim çimento şirketi nerede Haberi

açim çimento şirketi nerede

1993 yılında Acıbadem Hastanesi'ni kuran Mehmet Ali Aydınlar; Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevini üstleniyor.


29 Haziran 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'nuna 40. kez başkan seçilen Mehmet Ali Aydınlar 31 Ocak 2012'de görevinden istifa etti.


Mehmet Ali Aydınlar çimento sektörüne giriyor. Yeni şirketi Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi 2 Haziran'da Üsküdar'da 35 milyon TL sermaye ile kuruldu.


Açim Çimento Sanayi Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No:49 


Tülay...