29 / 04 / 2024

ACO

ACO

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

ACO tasarımın ve işlevselliğin bir araya geldiği S Serisini tanıttı!

ACO, üstün lazer teknolojisi ile imal edilen paslanmaz çelik duş kanalları ile fark yaratıyor. ACO tasarımın ve de işlevselliğin bir araya geldiği S Serisini tanıttı...

ACO ile hijyenik, estetik, konforlu banyolar!

Su yönetiminde dünya lideri olan ACO, üstün lazer teknolojisiyle imal edilen paslanmaz çelik duş kanalları ile fark yaratıyor...

ACO, Türkiye’de tesis kuruyor, evlerde su baskınlarını önlüyor!

Su yönetimi ürünleriyle evlerden havalimanlarına kadar pek çok yapıyı su baskınlarına karşı koruyan ACO Türkiye'de bu yıl ilk üretim tesisini açacak...

Ender Özatay: Türk Telekom Arena Stadı'nda altyapı sorunu var!

‘Su yönetimi konusunda dünya lideri’ olan ve Londra Olimpiyat Stadı, Donbass Arena gibi birçok önemli statta refansları olan ACO’nun Türkiye Genel Müdürü Ender Özatay, Türk Telekom Arena’nın drenaj problemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı...

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

ACO'dan tünellere yangın güvenliği!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Son dönemlerde yaşanılan Bolu Dağı Tüneli ve İstanbul- İzmir otoyolu tüneli yangınları uyarıcı nitelikte.” dedi.

Taksim Meydanı için özel malzemeler üretildi!

Taksim Meydanı, İstanbul’un uzun yıllardır her türlü yükünü taşıyor. Meğer o üzerine basıp geçtiğimiz zemin ne kadar önemliymiş. Alman ACO firması, zeminin drenajını yaparken 40 tonluk araçları ve kadınların ince topuklarını da gözetmiş.

ACO Polimer Beton Kanalları ile olağanüstü hava koşullarına yüksek dayanım!

Polimer Beton Kanalları, suyun sağlıklı bir şekilde toplanmasını amaçlarken; ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

ACO Polimer Beton Kanalları yüksek dayanım özelliğiyle dikkat çekiyor!

ACO’nun dış yüzeylerin su drenajı için geliştirdiği Polimer Beton Kanalları, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi zaman ve işçilikten, yüksek dayanım özelliği ise bakım maliyetlerinden tasarruf sağlıyor.

Doğru sistemlerle gıda imalatındaki iş kazaları önlenebilir!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor”.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Malzeme seçimi depreme dayanıklılık açısından önemli!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “ Çatı ve cephe drenajı için kullandığımız borulama sistemleri, yapının kullanılabilir olmaya devam edebilmesi için oldukça hayati önem taşıyor" dedi.

ACO Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun tercih edilen markası oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, 12-28 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Bakü 2015 Avrupa Oyunları’na tecrübesi ve kalitesi ile imza attı.

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Ant İnşaat'ın yeni showroomu açıldı!

Ant İnşaat A.Ş, bünyesinde barındırdığı Vitra, Artema, Franke, Villeroy & Boch, Hüppe, Monev ve ACO gibi markalara Miele ve Hacker Mutfak markalarını da ekleyerek hizmet vermeye devam edeceği showroom'un açılışını gerçekleştirdi.

ACO StormBrixx, yağmur suyu yönetim sistemi ile su baskınlarına son!

Yüzeydeki yağmur sularının süzülmesi ve depolanması amacıyla tasarlanmış olan sistem, esnek yapısı sayesinde tüm yapısal ihtiyaçlarda bağımsız bir çözüm olarak ya da entegre bir sistemin parçası olarak kullanılabilir...

ACO Haberi

ACO

1972’den beri on birinci kez Olimpiyat Oyunları’na su yönetiminde farklı çözümlerle altyapı sağlayan, teknik olarak geliştirdiği ürün yelpazesiyle tüm dünyada dış ve iç drenaj sistemlerinde ve polimer beton paslanmaz çelik imalatında lider ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Olimpiyat Ateşi ile aydınlanan Maracana Stadyumu’nun girişi, ACO’nun yüzlerce metre Polimer Beton Drenaj Kanalları ile hazırlandı. Dış yüzeylerin su drenajı için üretilen Polimer Beton Drenaj Kanalları ile suyun sağlıklı bir şekilde toplanması, ürünlerin kolay taşınabilmesi ve hızlı montaj edilebilmesi ile zaman ve işçilikten tasarruf edilmesi amaçlandı.  

ACO, Olimpiyat Merkezleri'nden biri olan Deodoro Kompleksi’nde bulunan BMX Kursu ve Hokey Merkezi ile Olimpiyat Parkı’nda yer alan Tenis Merkezi için drenaj garantisi...