01 / 05 / 2024

Acropol Bodrum adres

Acropol Bodrum adres

Acropol Bodrum Villaları'nın net oturum alanı 188 metrekare ve toplam kullanın alanı 310 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan villaların fiyatları 650 bin euro'dan başlıyor.

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Bodrum Adres Yalıkavak'ta 8.5 milyon TL'ye icradan satılık dubleks konut!

Bodrum 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, 771 ada 1 parselde yer alan dubleks konutu 8 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları!

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları 925 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Adres Yalıkavak projesinde teslimler Şubat 2017'de yapılıyor...

Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim!

Adres Yalıkavak Şubat 2017'de teslim edilecek. 3 farklı konut tipinden oluşan Adres Yalıkavak Bodrum projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bodrum Adres Yalıkavak teslim tarihi!

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak projesi 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 60 bin metrekare alanda inşa edilen projenin Şubat 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a 3. proje!

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.

Veryeriler İnşaat Bodrum'da proje yapacak!

Veryeriler İnşaat, ikinci adres olarak Bodrum'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, İzmir'de de proje üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri!

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzasıyla yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Bodrum Solemar Adabükü adres bilgileri!

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 9 farklı tipte villa seçeneği bulunuyor. Bodrum Solemar Adabükü adres bilgileri kapsamında proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa edildi.

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Acropol Bodrum adres Haberi

Acropol Bodrum adres

Acropol İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Acropol Bodrum Villaları 65.00 metrekare oturum alanına sahip. 


Projede yer alan villalar tek katlı müstakil yüzme havuzlu,şömine ve saunalı olarak tasarlandı. 


Acropol Bodrum Villalaları'nın net oturum alanı 188 metrekare ve  toplam kullanın alanı 310 metrekare olarak belirlendi. Projede toplam 65 adet müstakil villa yer alıyor. 


Villaların her birinde müstakil yüzme havuzu, müstakil yeşil alan, kişite özel otopark alanı bulunmaktadır. 


Proje Akyarlar,Ortakent, Bitez, Gümbet, Bardakçı, Bodrum koylarını aynı zamanda Kos ve Kara ada’ya yakın konumdadır. Acropol Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları 650 bin eura ile 800 bin eura arasında değişiyor.