03 / 10 / 2024

acun ılıcalı arazi satışı

acun ılıcalı arazi satışı

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Milli Emlak’tan hem Tekirdağ hem de Zonguldak’ta satılık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ ve Zonguldak’ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 18 Eylül ve 26 Eylül’de yapılacak.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum'daki villasını 16 milyon Euro'ya satıyor! 

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan villasını satıyor. İşte vatandaşların yorumları...

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

1941 yılında vatandaşları arazi sahibi yapacak uygulama!

1941 yılında Arazi tevzi kanunundaki bazı maddelerinin hayat şartlarına uymadığı gören hükümet herkesi arazi sahibi yapacak bir uygulama kararlaştırmış.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Emlakta Nostalji: Erenköy'de deniz manzaralı arazi 3 bin 500 liraya satılmış!

1942 yılında Erenköy'de Kaplan Arif Caddesi üzerindeki villa yapmaya uygun arazi 3 bin 500 liraya satılmış. Satılık arazi deniz manzaralıymış...

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı. İzmir'de satılık arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın. İşte detaylar...

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 31 Ocak'ta!

İzmir İli Kınık Belediye Başkanlığı, İzmir Kınık Dündarlı Mahallesi'nde yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Balıkesir'de yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılık arazi ve tarlalar! 

Balıkesir ili, İvrindi ilçesinde yer alan 10 adet arazi ve tarla yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satılıyor. İşte metrekare ve fiyat bilgileri...

acun ılıcalı arazi satışı Haberi

acun ılıcalı arazi satışı

Televizyon kanalı sahibi ve sunucu Acun Ilıcalı’nın Didim Altınkum’da denize sıfır vakıf arazisinde incelemeler yaptığı iddiası ilçe sakinlerinde merak yarattı. 

Uzun zamandır Didim'de gözde olan 30 bin dönümlük arazinin üzerinde daha önce sosyal tesis olarak kullanılan metruk binaların apar topar yıkılarak arazinin temizlenmesine ilçe sakinleri tepki göstermişti. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; ilçeye daha önce Alaattin Çakıcı’nın, daha sonra da Acun Ilıcalı’nın gelmesi ve Altınkum Sahili’nde görülmesi bir anda arazinin apar topar Ilıcalı’ya verileceği söylentilerinin çıkmasına sebep oldu. 

İlçedeki siyasi parti temsilcileri süreci takibe aldıklarını belirtiyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye...