28 / 04 / 2024

ada forum arazisi imar planı

ada forum arazisi imar planı

Hüseyin Sözlü, 1/25.000 ölçekli nazım imar planı iptalinin Forum arazisi ile ilgisi olmadığını savundu. Sözlü," Forum’u yapacak olanlar ruhsat için başvursunlar ruhsatlarını alırlar ve inşaata başlarlar. 1/25.000’lik plan olsaydı da ruhsat verirdik" dedi.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Hüseyin Sözlü: İmar planı iptalinin Forum araziyle ilgisi yok!

Hüseyin Sözlü, 1/25.000 ölçekli nazım imar planı iptalinin Forum arazisi ile ilgisi olmadığını savundu. Sözlü," Forum’u yapacak olanlar ruhsat için başvursunlar ruhsatlarını alırlar ve inşaata başlarlar. 1/25.000’lik plan olsaydı da ruhsat verirdik" dedi.

The Kayseri Forum Residences'ta Erciyes manzaralı daireler!

Kayseri'nin ilk ve tek rezidans projesi olan The Kayseri Forum Residences, şehrin kalbinde Forum AVM arazisi yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler Erciyes manzarasına sahip.

Forum Adana AVM'nin yürütmesi durduruldu!

Adana 1. İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi’nin Forum arazisi ile aldığı 1/5000’lik nazım imar planı değişikliği kararıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Ada bazında kamulaştırma dönüşümü kolaylaştırır!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe'de 5 hak sahibinin arazisini metrekaresi 9 bin liraya ada bazında kamulaştırdı. Fikirtepe'de ada bazında ilk kamulaştırma işlemi Vartaş'ın Renovia İstanbul proje arazisi üzerinde gerçekleştirildi.

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılmaması için eylem yapıldı!

İstanbul'a bağlı Sivriada ve Yassıada'nm imara açılmasını binlerce kişi protesto etti. Yurttaşlar önce Sivriada'da toplanarak basın açıklaması yaptı; ardından teknelerle Yassıada'ya giderek bir forum düzenledi...

Mehmet Kurt İBB'ye devrettiği Marmara Forum arazisi için dava açtı!

Mehmet Kurt, Marmara Forum’a imar izni alabilmek için 46 dönüm arazisini bedelsiz Büyükşehir Belediye’ye devretti. Kurt, yıllar sonra arazinin rızası olmadan devredildiği iddiasıyla dava açtı. İBB kaybederse Kurt 260 milyon TL alacak...

Yorum İstanbulda 217 bin liraya! Sıfır peşinat var! Vade farkı yok!

Yorum İstanbul projesi Bayrampaşada, Forum İstanbul Alışveriş Merkezinin yanında hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 217 bin liradan başlıyor. Sıfır peşinatla vade farksız taksit uygulanan projede 12 ay sıfır faiz, 60 ay yüzde 0.59 faiz uygulanıyo

Forum Mersin AVM, yabancı ziyaretçi sayısında artış bekliyor!

Ziyaretçi sayısının bu yıl yüzde 20 arttığını vurgulayan Forum Mersin AVM Müdürü Adem Erol, bu artışta komşu ülkelere vizenin kalkmasının büyük rol oynadığını belirtti

Forum Mersin AVM'ye nasıl gidilir

Forum Mersin AVM'ye nasıl gidilir'in cevabını haberimizden bulabilirsiniz. 65 bin metrekare alan üzerine kurulu Forum Mersin AVM, Ekim 2007'de açıldı...

Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor, 4 bin 500 dolara kadar yükseliyor. Proje 2013 yılının Aralık ayında tamamlanacak ve konut teslimleri başlayacak...

ada forum arazisi imar planı Haberi

ada forum arazisi imar planı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Forum için İdare Mahkemesi’nin verdiği yürütmeyi durdurma kararını by-pass etmek için 1/25.000’lik planın Belediye Meclisi’nce iptal edildiğini iddalarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.


ADANA BASINIYLA BULUŞTU

Adana basını ile kahvaltıda biraraya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, son gelişmelere ilişkin görüşlerini açıkladı, gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. Sözlü, Genel Yayın Yönetmenimiz Doğan Gülbasar’ın 1/25.000 ölçekli plan iptalinin Forum arazisiyle ilgisi olup olmadığı yönündeki soruya şöyle cevap verdi:


GELSİNLER RUHSAT VERİRİZ

“Plan iptalinin Forum ile ilgisi yok. 1/1000’lik plan Çukurova Belediye Meclisi’nden geçti ve kesinleşti. Bu plan 1/5000 ölçekli planla uyumlu. Forum’u yapacak olanlar ruhsat için başvursunlar ruhsatlarını alırlar ve inşaata başlarlar. 1/25.000’lik plan olsaydı da ruhsat verirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı, ‘Ruhsat veririz diyorsa, veririz.”


ADANALILAR BİRAZ SABRETSİN

Hüseyin Sözlü,...