10 / 05 / 2024

Ada İnşaat nerede

Ada İnşaat nerede

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Yassıada'nın restorasyonunda sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2015’te başlatılan ve Yassıada’nın ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’na dönüştürülmesinde sona gelindi. Adanın restoresi büyük ölçüde tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kınalıada İnşaat Reklam Plastik Hammaddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada İnşaat Reklam Plastik Hammaddeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Dirlik tarafından kuruldu. 

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

AK Parti'liler Yassıada'nın beton yığınına dönmesinden şikayetçi!

Anadolu Ajansı (AA) Eski Genel Müdürü ve Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' olarak yeniden düzenlenen Yassıada'nın yeni görüntüsünden birçok AK Partilinin hoşlanmadığını belirtti. 

Mesa'nın Yassı Ada’daki inşaatı durdu!

Mesa inşaatına bir süredir devam ettiği Yassı Ada’da çalışmalarına devam edemiyor. İnşaat büyük oranda da tamamlanmak üzereydi.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Ada İnşaat nerede Haberi

Ada İnşaat nerede

Magazi dünyasında İbrahim Tatlıses’le yaşadığı aşkla adım duyuran Ayşegül Yıldız, şimdilerde iş dünyasında adından söz ettiriyor. Tatlıses’le boşandıktan sonra kendisine bir mimarlık şirketi kuran Ayşegül Yıldız, kısa sürede işleri büyüttü. Kızı Elif Ada’nın isminden esinlenerek ‘Ada İnşaat’ mimarlık şirketini kuran Yıldız kısa sürede yurt dışına açıldı.


ARTIK PATRONİÇE OLDU

İstanbul, Bursa ve Almanya’ma Bochum şehrinde ofis açan Yıldız, şu sıralar işlere yetişemiyor. Birçok başardı projeye imza atan Yıldız, çalışan sayısını da yeni yılla birlikte ikiye katlayarak patroniçeliğini ilan etti. Maddi sıkıntıda olduğu söylenen İbrahim Tatlıses, şu sıralar hastanede tedavi görürken, kızının annesi Ayşegül Yıldız ise görkemli şirketinde sık sık fotoğraf...