03 / 05 / 2024

adabükü satılık yazlık

adabükü satılık yazlık

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 134 adet daire bulunuyor. Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında konutlar 185 bin Euro' dan başlıyor.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları!

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü'nde 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Solemar Adabükü satış fiyatları!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Bodrum Solemar Adabükü Villaları satılık!

Peşinatta indirim yapılabilen proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Bodrum Solemar Adabükü Villaları satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Bodrum Solemar Adabükü satılık villa!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde hayata geçirilen projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.Projedeki evlerin alanları 103 metrekareden başlıyor. Bodrum Solemar Adabükü satılık villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Solemar Adabükü satılık villa!

Solemar Adabükü satılık villa fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade imkanı sunan proje Heba İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor.

Muğla Solemar Adabükü satılık!

Toplam 134 adet villadan meydana gelen projede peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Muğla Solemar Adabükü satılık! daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

1988 yılında yazlık fiyatları yüzde 100 artmış!

1988 yılında İstanbul'da yazlıkların sezonluk ve satılık fiyatları 1987 yılına göre, yüzde 100 artmış. En mütevazi yazlığın sezonluk kirası 1 milyon liraymış. Silivri'de bir yazlık evin fiyatı ise 20 milyon liradan başlıyormuş.

İstanbul'un yazlık bölgelerinde satılık konut fiyatları arttı!

Yaz ayları yaklaşırken konut fiyatlarında da dengeler değişmeye başladı. Hurriyetemlak.com Nisan 2014 Emlak Endeksi'ne göre; İstanbul'un yazlık ilçelerinde satılık konut fiyatlarında artış yaşandı...

adabükü satılık yazlık Haberi

adabükü satılık yazlık

Villa tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Projede evler hemen teslim ediliyor. 


Villa büyüklüklerinin 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükselerek tasarlandığı Bodrum Solemar Adabükü projesi toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 30 peşinat ödenebilen Bodrum Solemar Adabükü projesinde kalan bedel 36 ay taksit imkanı sağlanırken, peşin ödemelerde indirim yapılıyor.


Ortak kullanım alanları arasında Bodrum Solemar Adabükü projesinde kafeterya, mini market, cafeler, hobi odaları, iskele, havuz, bar, deniz kenarı barı yer alıyor. 


Bodrum Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında projede villalar 185 bin Eurodan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Proje Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


adres bilgileri: 4 Tepe,...