03 / 05 / 2024

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Türkiye konut fiyat artışında 5 çeyrektir lider!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde Bodrum'daki konut satışlarını ve ülke genelindeki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Bodrum’da konut fiyat artışı yüzde 51' başlıklı yazısı...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Ünlü markalar Bodrum'a akın ediyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet, bugünkü köşesinde Bodrum ve Alaçatı'da şube açacak markaları kaleme aldı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat Haberi

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat


Bodrum Adabükü'nde yer alan Solemar Evleri projesi Seba İnşaat ve Hedef İnşaat işbirliğiyle inşa edildi. Solemar Bodrum Evleri projesinde 134 adet konut bulunuyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı Solemar Bodrum Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri sunuluyor. Solemar Bodrum Evleri projesi 35 bin metrekare alanda hayata geçirildi.



Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!


Adabükü Solemar Bodrum Evleri projesinde sıfır faizle 30 ay, yüzde 0,50 faizle 60 ay, yüzde 0,96 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Solemar Bodrum Evleri projesinde fiyatlar 185 bin Euro ile 530 bin Euro arasında değişiyor. Solemar Bodrum Evleri'nde sauna, fitness, hobi odaları, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Gülcihan...