02 / 05 / 2024

Adalar tv radyo kulesi

Adalar tv radyo kulesi

İstanbul’da radyo vericilerini toplu hale getiren Çamlıca’nın benzeri, 20 kule inşa edilecek. Çeşitli illere yapılacak kuleler sayısal yayıncılığın kalitesini artıracak.

Çamlıca'da 40 yıllık TRT verici kulesi de sökülüyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesinin devreye alınmasından sonra görüntü kirliliğine yol açan eski antenlerin sökümünde sona yaklaşıldı. 166 metre yüksekliğindeki TRT verici kulesinde de söküm çalışmalarına geçildi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son rötuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son rötuşlarının yapıldığı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde, 1 Eylül'de yapılan ilk testlerin ardından ikinci testlerin de 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan gece yapılarak, tamamlandığından bahsetti.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi Eylül'de açılıyor!

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin Eylül'de açılacağını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “İstanbul’un hem haberleşme altyapısı gelişecek hem de görüntü kirliliği bitecek'' dedi.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye mi katlandı?

İhalesi 170 milyon liradan özel davet usulüyle Sarıdağlar İnşaat'a verilen Çamlıca Tv-Radyo Kulesi’nin maliyeti iki katını geçti. 5 senedir devam eden projede 342 milyon TL'den fazla harcama kaydedildi...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'nin önümüzdeki yıl açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliğine neden olan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için çalışmalarına devam edilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son parçalar yerleştiriliyor.

Çamlıca TV Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

İstanbul Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması amacıyla yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona geliniyor.

Adalar tv radyo kulesi Haberi

Adalar tv radyo kulesi

Türkiye genelinde daha kaliteli ses, görüntü sağlayacak ve daha ekonomik koşullarla program iletme olasılığı sunacak sayısal yayıncılık için 20'yi aşkın TV-Radyo kulesi yapılması kararlaştırıldı. 

Sabah Gazetesi'nden Barış Şimşek'in haberine göre Çamlıca Kulesi'nin hizmet verme noktasında İstanbul'un önemli bir kısmını kapsayacağı, ancak tek başına İstanbul'a yeterli olmayacağı için şehre 2 kule daha geliyor. 

Kulelerden biri Adalar'a bir diğeri de Büyükçekmece tarafına yapılacak. Üçlü verici merkezi tüm İstanbul'u sayısal yayıncılık için kapsayacak. Çamlıca Kulesi'nin kaba inşaatı tamamlanırken ve yıl sonunda bitecek projenin işletmesini Kule AŞ şirketi yapacak. 

İSTANBUL'A 2 PROJE GELİYOR

Edinilen bilgiye göre, Çamlıca Kulesi'nin hizmet verme noktasında İstanbul'un önemli bir kısmını kapsayacağı, ancak tek başına İstanbul'a yetmeyeceği planlandı. Bu kapsamda İstanbul'a biri Adalar'a bir diğeri de Büyükçekmece tarafında olmak üzere 2 kule daha...