07 / 07 / 2024

Adalar yollarında neler yapılıyor

Adalar yollarında neler yapılıyor

Adalar Belediyesi, Büyükada Maden ve Nizam mahallelerinde sokak onarımlarını yapıyor, yolları asfaltlıyor... Çalışmaların Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da devam ettirileceği açıklandı. İşte Adalar Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o duyuru..

Konut fiyatlarında neler oluyor? Şu anki ilanların sahipleri, hayal kurarken para kaybeden mülk sahipleri! 

Gayrimenkul Danışmanı M. Kıvanç Önder, konut fiyatları ile ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Peki konut fiyatlarında neler oluyor? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? İşte öne çıkan gelişmeler!

Kripto paraların yönü belli oldu! Kripto piyasasında neler oluyor? Kripto para piyasasında neler olduğuna dair gelişmeleri derledik. Kriptonun yönü nereye gidecek. İşte detaylar…  

Dikkat bu haber herkesi ilgilendiriyor! Petrol fiyatlarında neler oluyor?..

Küresel petrol piyasalarında çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 2022 senesinin sonlarına doğru kötü bir grafik izleyen ve yeni yıla da bu şekilde giren petrolde neler oluyor?..

Araç piyasasında neler oluyor? Yılbaşı öncesi talepler patladı! Hemen fiyatlardaki son duruma bir bakın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan araç piyasasında neler oluyor? Yılbaşı öncesi talepler resmen patladı... Hemen fiyatlardaki son duruma bir bakın...

Yeni DS 7  artık Türkiye yollarında! İşte satış fiyatı

Fransız DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarına çıkıyor. İşte DS 7 CROSSBACK'in Türkiye satış fiyatı ve özellikleri...

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

Gazeteci Erdal Sağlam, Mesele Ekonomi kanalında yaptığı haftalık değerlendirmede bankalar, krediler ve piyasalarda neler olduğuna dair edindiği bilgileri paylaştı.

Altında neler oluyor? Büyük kıyamete son 4 gün!

Altın yatırımcıları gelecek hafta gerçekleşecek Fed toplantısında ürem artış patikasına dair işaretlere odaklanırken, fiyatlamalarda davranışlarında ölçülü bir seyir izleniyor.

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? 

Kripto para piyasasındaki son durum merak ediliyor. Peki Kripto para piyasasında neler oluyor? Bitcoin, Ethereum ve Ripple yükselecek mi? Ekonomist Tunç Şatıroğlu açıkladı...

Adalar yollarında neler yapılıyor Haberi

Adalar yollarında neler yapılıyor

Adalar Belediyesi'nin resmi internet sitesi www.adalar.bel.tr'de yayımlanan duyuruya göre Adalar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, Büyükada Maden ve Nizam Mahallerinde asfaltlama ile mahalle aralarında sokak onarımları yapılarak, yollar düzenleniyor. 


Çalışmalar Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'da planlanarak devam edecek.


Adalar...