03 / 05 / 2024

Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

 Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

Gazeteci Erdal Sağlam, Mesele Ekonomi kanalında yaptığı haftalık değerlendirmede bankalar, krediler ve piyasalarda neler olduğuna dair edindiği bilgileri paylaştı.



Bankalara getirilen makroihtiyati tedbirler çerçevesinde kredilerde bir miktar hareketlenme olduğunu belirten Sağlam, bankaların şu anda en fazla KOBİ'lere kredi kullandırdığını belirterek, kredilerde son 2 aydır artış olduğunu, KOBİ'lerin kullandığı kredilerdeki artışın ise yüzde 70 seviyesinde olduğunu kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön