15 / 05 / 2024

Adam İnternational Mühendislik adres 

Adam İnternational Mühendislik adres 

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Noureddin M.J.R taarfından kuruldu.

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

Chemgineering İnternational Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chemgineering İnternational Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Chemgineering İnternational Gmbh tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Noureddin M.J.R taarfından kuruldu.

Resco İnternational İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resco İnternational İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Rahhal ve Raid Ahmmad Mofadey Abed Alaziz ortaklığında kuruldu.

Rh İnternational Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rh İnternational Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Dakkak tarafından kuruldu.

Alshawaf International İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alshawaf International İnşaat Taahhüt Mühendislik Turizm İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Fakher A. M. Alshawaf tarafından 180 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da kuruldu.

Advantage Properties International Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advantage Properties International Emlak Yatçılık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Elektrik İthalat İhracat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Caner Apaydın, Alper Apaydın tarafından kuruldu.

International Industrial Solution Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

International Industrial Solution Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shabnam Eskandari, Parastoo Haghighat tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ocak'ta Kağıthane 'de kuruldu

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Adam İnternational Mühendislik adres  Haberi

Adam İnternational Mühendislik adres 

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Noureddin M.J.R taarfından kuruldu.

Adam İnternational Mühendislik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...