28 / 08 / 2024

adana adliyesine ato desteği

adana adliyesine ato desteği

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yeni yapılacak adliye binasına destek turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da emlakçılara imar barışı anlatıldı!

Adana'da "İmar Barışı ve Getirdikleri" konulu toplantı gerçekleştirildi. İmar barışı toplantısı Adana Emlakçılar Esnaf Odası tarafından ATO konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Atila Menevşe Adana'nın 2016 yılı projelerini anlattı!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana’nın üretimini en iyi şekilde değerlendiren ve daha yaşanılabilir bir kent olmasına yönelik olarak hazırladıkları projelerin 2016 yılında hayata geçirilmesi için önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti.

Adana'da çevre ve şehircilikte yeni dönem!

ADANA Ticaret Odası (ATO) Heyeti'ni kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bakanlık bürokratlarına Adana'nın çevre ve şehircilik alanındaki sorunları ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapılması yönünde talimat verdiğini belirtti.

Adana'da inşaat sektörü yeni ufuklar arıyor!

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu'nun, Meclis üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörlere göre gruplandırılarak yurt dışı fuarlara katılımlarının sağlanmasına yönelik kararının son durağı Rusya Federasyonu oldu.

Adana inşaat sektörü için çalışmalar başlattı!

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, 200'ün üzerinde sektöre yön vermesi bakımından ülke ekonomisinin lokomotifi sayılan inşaat sektöründeki sıkıntıların sona erdirilebilmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Adana'nın turizm sektöründeki payı arttırılmalı!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana’nın sanayi ve tarımın dışında turizme de yönelmesi gerektiğini belirterek, “Bölgemiz, turizmin her dalına hitap edebilecek çekici özelliklere sahip bu yüzdem sektördeki payı arttırılmalı'' dedi.

Atila Menevşe: Adana turizminden payımızı almalıyız!

Adana Ticarct Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe, sanayi ve tarım dışında turizme de yönelmek gerektiğini belirterek "Bölgemiz, turizmin her dalına hitap edebilecek çekici özelliklere sahip'' dedi.

Adana'daki tarihi konak Halk Kültürü Evi'ne dönüştürülecek!

Adana'da geçmişte Düyun-u Umumiye İdaresi binası olarak kullanılan konak, Adana Halk Kültürü Evi'ne dönüştürülecek. ATO tarafından sahiplerinden satın alınıp restore edilen konak, Çukurova Üniversitesine tahsis edilecek

adana adliyesine ato desteği Haberi

adana adliyesine ato desteği


Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yeni yapılacak adliye binasına destek turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Çıtırık, Adana’da adliyenin 4 ayrı binada hizmet verdiğini, bölünmüş yapısı nedeniyle avukatlar, vatandaşlar, adliye çalışanları, hakim ve savcılar için büyük sıkıntı yaşadığını söyledi. 30 Aralık 2013 günü yapılması gereken yeni adliye binasının ihalesinin henüz gerçekleşmediğini aktaran Çıtırık, ATO ile her konuda işbirliği yapmak istediklerini belirtti. 


Adana Barosu’nun 2 bine yakın avukat, 150 stajyer avukatı bünyesinde barındırdığını aktaran Mengücek Gazi Çıtırık, senede 86 mahkemede toplam 88 bin davanın görüldüğünü, 150 bin icra takibinin açıldığını ifade etti. Çıtırık, “Biz, yurttaşın adalete erişimindeki temsilcileriyiz. 2014 yılı TBMM bütçe görüşmeleri sırasında dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin Adana...