03 / 05 / 2024

adana bit pazarı esnafı ruhsat sorunu

adana bit pazarı esnafı ruhsat sorunu

Arslandamı Mahallesi’ne kurulan pazarın 3 yıllığına kiraya verilerek ücretinin peşin alındığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mehmet Esendemir, vatandaşların işyerlerine ruhsat verilmediği için dükkanlarını açamadığını belirtti....

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

İzmir Tepecik bit pazarının taşınmasına vatandaştan tepki!

İzmir’de eski ve antika eşya meraklılarının uğrak yeri bitpazarı Tepecik semtindeki alışılmış yerinden kaldırıldıktan sonra yaşanan başıboşluk ve denetimsizlik çevreye zarar veriyor

Adana Feke'de hizmet binası ve kapalı semt pazarı açıldı!

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman açılacak?

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yapımı devam eden kapalı semt pazarı kış gelmeden bitirilerek halkın hizmetine sunulacak. Yaklaşık 2 bin 400 metrekare alana kurulan semt pazarında sosyal tesisler de bulunuyor.

Regus Adana’yı hazır ofislerle tanıştırdı!

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, 16 yıldan bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Regus, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep’in ardından Adana’yı da A’dan Z’ye hizmet veren hazır ofislerle tanıştırdı.

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarının temeli atıldı!

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yapılacak kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı. Açılışta konuşan Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, “İlçemizin önemli sorunlarından birinin çözümü için adım atmış bulunmaktayız" dedi.

Adana Seyhan'da yeni semt pazarının temeli atıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pınar mahallesinde beraberinde Başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarı Saniye Çelik ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile kapalı semt pazarının temelini attı.

Adana İnşaat Fuarı açıldı!

TÜYAP Fuar Alanı 'nda ziyaretçilerini bekleyen fuarlar, 22 şubat pazar günü'ne kadar açık olacak. Adana İnşaat 2015 Fuarı da açıldı.

Adana elektrik kesintisi 21 Aralık 2014!

Adana'da 21 Aralık 2014 tarihinde Ceyhan. Kozan, Feke, İmamoğlu, Yiireğir, Seyhan, Karataş ve Sarıçam 'da bakım, onarım ve tesis çalışmaları nedeniyle pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak

adana bit pazarı esnafı ruhsat sorunu Haberi

adana bit pazarı esnafı ruhsat sorunu


Adana Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyesi Mehmet Esendemir, Ocak ayı 3. oturumuna Arslandamı Mahallesi’ne yaklaşık 4 yıl önce kurulan bit pazarını gündeme getirdi. Pazarın 3 yıllığına kiraya verilerek ücretinin peşin alındığını kaydeden Esendemir, vatandaşların işyerlerini ruhsat verilmediği için dükkanlarını açamadığını belirtti....


Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı 3. oturumu Mustafa Tuncel başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerine geçilmeden önce söz alan CHP Meclis üyesi Esendemir, ATİKOP Toptancılar Sitesi karşısındaki Arslandamı Mahallesi’ne kurulan bit pazarının Kocavezir Mahallesi’nde bulunan bit pazarı esnafına 3 yıllığına kiraya verildiğini söyledi.


Kira ücretlerinin peşin alındığını ifade eden Esendemir, “Siz bir yer yapıyorsunuz alt yapısını yapmıyorsunuz, suyunu çekmiyorsunuz, elektriğini getirmiyorsunuz, orayı kiraya veriyorsunuz. Bu esnaf 3 yıldır orda dükkan açamıyor. Bırakın dükkan açmayı işyerine gidemiyor. Yolları bile yok” diye konuştu.


Mehmet...