13 / 05 / 2024

adana Bozkurtlar Rezidans

adana Bozkurtlar Rezidans

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Toplam 36 adet dairenin bulunduğu projede bloklar 18 kattan oluşuyor. Bozkurtlar Rezidans' ta daireler 750 bin TL' den başlıyor.

Adana Bozkurtlar Residence' da daireler 750 bin TL' den başlıyor!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Bozkurtlar Residence projesinde toplam 35 adet daire yer alıyor. Adana Bozkurtlar Residence' da daireler 750 bin TL' den başlıyor.

Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Gürselpaşa Bozkurtlar Adana projesinde dairelerin alanları 235 metrekare ile 330 metrekare olarak dizayn edildi. Gürselpaşa Bozkurtlar Adana teslimleri Haziran 2015' te teslim edilmesi planlanıyor.

Adana Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 450 bin TL' den başlıyor!

Adana İl' i Seyhan İlçe' sinde yükselen Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Adana Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 450 bin TL' den başlıyor.

Bozkurtlar Rezidans Adana' da daireler 750 bin TL' den başlıyor! Hemen teslim!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Bozkurtlar Rezidans projesinde toplam 36 adet daire bulunuyor. Projede bloklar 18 kata kadar yükseliyor. Bozkurtlar Rezidans Adana' da daireler 750 bin TL' den başlıyor. Daireler hemen teslim ediliyor.

The Moon Adana'da kira garantili satışlar!

İlk etap satışları kısa bir sürede tamamlanan The Moon Adana, şehre yeni bir anlayış getirecek. Adana'da kapsamlı rezidans hizmetleri sunan bir proje olan The Moon Adana, lokasyon olarak da oldukça değerli...

Gürselpaşa Bozkurtlar Haziran 2015' de teslim!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Gürselpaşa Bozkurtlar projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Adana İl' i Seyhan İlçe' sinde yer alan Gürselpaşa Bozkurtlar Haziran 2015' de teslim edilmesi planlanıyor.

Bozkurtlar Rezidans' ta daireler 750 bin TL' den başlıyor!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde yükseliyor. Toplam 36 adet dairenin bulunduğu projede bloklar 18 kattan oluşuyor. Bozkurtlar Rezidans' ta daireler 750 bin TL' den başlıyor.

Adana Bozkurtlar Residence 30 ay vade kampanyası başlattı!

Malzeme sektörünün yıldızı Bozkurtlar İnşaat, konut sektöründe de emin adımlarla ilerliyor. Şirketin son projesi Bozkurtlar Residence, gerçek anlamda residence konforu yaşatıyor. 30'uncu yılda 30 ay vade kampanyası başladı.

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü!

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Adana Su Rezidans'ta 100 bin liraya! Hemen teslim!

Adana Su Residence'ta fiyatlar 100 bin liradan başlıyor, 275 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Türk Hava Yolları, Adana ve İstanbul'da 4 konut satacak!

Türk Hava Yolları, Adana'da 2 İstanbul'da iki olmak üzere toplamında 4 konut satacak. Konutlardan biri Pelikan Hill Rezidans'da bulunurken bir diğeri ise Kiptaş İçerenköy Evleri'nde yer alıyor. Satışlar, 16 Ağustos Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Adana'da 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı!

Adana'da kent içi ulaşımı rahatlatmayı amaçlayan 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı

Avrupa Konutları TEM'in rezidans bloğu 40 milyon TL'ye satılık!

Emlak Konut GYO Avrupa Konutları'nın rezidans bloklarını 40 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı

adana Bozkurtlar Rezidans Haberi

adana Bozkurtlar Rezidans

Bozkurtlar Rezidans projesinde her katta 2 daire yer alıyor. 5 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler 350 metrekareden oluşuyor.


Bozkurtlar Rezidans projesi 2 blok halinde yükseliyor. Bozkurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçen projede toplam 36 adet daire bulunuyor.


Bozkurtlar Rezidans projesi içerisinde akıllı merkezi sistem, ankestre, otel tipi klima, spor salonu, AVM yer alıyor.


Bozkurtlar Rezidans' ta daireler 750 bin TL' den başlıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projedeki bloklar 18 kattan oluşuyor.


Bozkurtlar Rezidans iletişim

Adres:Huzurevleri Mahallesi.(Gündoğdu Okulları Yanı) 77229 Sok. No:1 Seyhan / ADANA

Tel: 0 322 248 00 99

Web: bozkurtlarinşaat@com

Tülay...