29 / 04 / 2024

Adana Ceyhan çalışmaları

Adana Ceyhan çalışmaları

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Çukurova'da mühürlenen inşaatta çalışmalar yeniden başladı!

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde imara uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatta çalışmalar devam ediyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi!

TOKİ Adana Ceyhan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları TBMM gündeminde!

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

TOKİ Adana Ceyhan başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Adana Ceyhan başvuru dönemi bugün başlıyor. Toplamda 52 adet daireden oluşan projede 3 oda 1 salon nitelikli daireler yer alıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatında incelemeler yaptı. Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

TOKİ Adana Ceyhan sözleşme dönemi başladı!

Adana Ceyhan satışa sunulan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındığı için hak sahipleri ile direkt sözleşmeler imzalanmaya başlandı..

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

TOKİ Adana Ceyhan sözleşme imzalama programı 2017!

TOKİ Adana Ceyhan'da konut sayısından az başvuru alındığından, başvuru sahipleri konut seçimi yaparak satış sözleşmelerini İdare tarafından belirlenen program dahilinde imzalayabilecek..

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura tarihi 2017!

Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 296 adet 2+1 konut için 160 başvuru ve 168 adet 3+1 konut için 37 başvuru alındı. Bu nedenle, kura çekilmeyecek ve başvuru sahipleri ile satış sözleşmesi imzalanacak..

Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Başaran bugünkü yazısında Adana'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. İşte o haber...

Adana Ceyhan çalışmaları Haberi

Adana Ceyhan çalışmaları

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi. 


BORÇLU BİR BELEDİYEDEN HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE KONUMUNA GELDİK 

Göreve geldikleri gün 225 milyon TL, borç devraldıklarını ve 1 buçuk milyon TL'lik elektrik borcundan dolayı belediyenin elektriklerinin bile kesildiğini hatırlatan Başkan Alemdar Özlürk. "yasaların verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirme gayretindeyiz. Hizmet alanımız 18 buçuk katı artmasına rağmen personel ve yakıt konusunda israfın önüne geçerek arık hizmet üretebilen ve çalışan bir belediye olduk" diye konuştu. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan'da büyük heyecan uyandırdığını ifade ederek "30 Mart seçimleri öncesi verdiğimiz en büyük sözlerden biri olan...