03 / 05 / 2024

Adana Ceyhanda 500 kişiye tapu verildi

Adana Ceyhanda 500 kişiye tapu verildi

Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Gaziosmanpaşa ve Sarısakal Mahallesi’nde oturan vatandaşlara tapuları teslim edildi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

Soğan, enflasyon şampiyonu oldu! Kilosu 30 TL'ye kadar çıktı! Adana'da başlayan soğan hasadı fiyatları düşürecek!

Soğan fiyatları cep yakarken sevindirici haber Adana'dan geldi. Soğan hasadına başlayan Adana geçtiğimiz yıl 12 bin 500 dönüm olan ekim alanını bu yıl 23 bin dönüme çıkardı. Hasat sürecinde soğan fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 6.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana Sarıçam'daki 22 bin 495 metrekare deponun 10 bin 975 metrekare depolama alanı "Crown Bevcan'a 31 Aralık 2022 tarihine kadar, 6 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi. 

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabı tamamlanıyor!

Ortadoğu ve Türkiye’nin en büyük müze kompleksleri arasında bulunan toplam 68 bin 500 metrekare alana sahip Adana Yeni Müze Kompleksi'nin ikinci etabında çalışmalara devam ediliyor.

Adana Seyhan'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 442 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 5 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Adana'nın yeşil spor kompleksi tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, enerji ve çevre dostu, FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunu Adana'ya kazandırıyor.

Adana Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Adana Yüreğir'de geçen ay inşaatına başlanılan ağız ve diş sağlığı hastanesinin yıl sonunca hizmete başlaması planlanıyor. Hastane 6 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa edildi.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Hacı Sabancı OSB 2017’yi yatırımlarla geçirecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2017’yi yatırımlarla geçirecek. 43 firmanın 575 milyon liralık yatırım yapacağı OSB’de 3 bin 500 kişi istihdama katılacak.

Adana Aladağ'a sıcak asfalt!

Aladağ’ın ana arterinde, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar söz konusu çalışma kapsamında 3 bin ton asfalt kullandı.

Adana Ceyhanda 500 kişiye tapu verildi Haberi

Adana Ceyhanda 500 kişiye tapu verildi

Burada konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. 2023 yılının enerji merkezi olmaya layık Ceyhanımıza modern şehirciliğin en güzelini sunacağız” dedi.

Törene katılan AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise, “Gaziosmanpaşa ve Sarısakal Mahallesi’nin bu sorununu yıllarca söz vermelerine rağmen çözemediler ancak belediye başkanımız bir buçuk yıl içerisinde sorunu çözdü” diye...