05 / 05 / 2024

Adana Çimento faaliyet raporu

Adana Çimento faaliyet raporu

Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Çimento sektöründe 2021'in ilk yarısında neler yaşandı?

Çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO tarafından, 2020 Faaliyet Yılı 63. Genel Kurulu, Ankara’da düzenlendi. Genel Kurula sektörün yüzde 94’ünü temsil eden çimento üreticileri katılım gösterdi. 

AKAMDER Adanalı esnafa iş yeri ve konut temin edecek!

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Seza Çimento Elazığ'da üretime başladı!

Doğu Anadolu'da Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası olarak faaliyet gösteren Seza Çimento, 25 kilogramlık torba çimento üretimini yaptı. 

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Çimento faaliyet raporu Haberi

Adana Çimento faaliyet raporu
Adana Çimento Sanayi T.A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporu için