18 / 05 / 2024

Adana Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak

Adana Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak

Çukurova Havalimanı ve Sabuncubeli Tüneli'nin ihalelerini alan Koçoğlu İnşaat'ın iflasıyla 2 proje de sekteye uğradı. Altyapı için bugüne kadar 60 milyon Euro harcandı ancak yüzde 20'si tamamlanabildi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

O ilde KDV'den muaf arsa satılacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı Adana Çukurova Belediyeevleri'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

Adana Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak Haberi

Adana Çukurova Havalimanı ne zaman açılacak

Çukurova Havalimanı ve Sabuncubeli Tüneli'nin ihalelerini alan Koçoğlu İnşaat'ın iflasıyla 2 proje de sekteye uğradı. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra ikinci büyük havalimanı olacak Çukurova projesinin 36 ayda bitirilmesi planlanıyordu, Temmuz 2014'te yarım bırakıldı. Altyapı için bugüne kadar 60 milyon Euro harcandı ancak yüzde 20'si tamamlanabildi.


Kredi teminindeki çıkmaz nedeniyle inşaatı bir yıl önce durdurulan Uluslararası Çukurova Havalimanı'nın yapımındaki belirsizlik sürüyor. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük havalimanı özelliğindeki projede, ilerleme sağlanamıyor. Ankara 11. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne ‘iflas erteleme talebinde' bulunan yüklenici firma Koçoğlu Şirketler Grubu, işin devamı için yabancı bir ortakla ‘krizi' aşmaya çalışıyor. 357 milyon Euro yatırım bedelli ilk bölgesel nitelikli Çukurova Havalimanı'nın temeli 28 Mayıs 2013'te yapılarak atıldı. Koçoğlu Grubu'nun ‘yap-işlet-devret' modeliyle üstlendiği inşaatın 36 ayda (Mart...