19 / 05 / 2024

adana denizli mahallesi alt geçitleri ne zaman açılacak

adana denizli mahallesi alt geçitleri ne zaman açılacak

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 3 alt geçit tamamlandığında Adana’nın trafik sorunu önemli ölçüde çözülmüş olacak. Adana Demirspor Kulübü eski binasının kamulaştırılıp yıkımı ile başlatılan alt geçit çalışmaları son aşamaya geldi...

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun çalışmalarında yaşanan sorunlar mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Denizli Mahallesi'nde Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları nedeniyle yaşanan sorunların çözümü TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

adana denizli mahallesi alt geçitleri ne zaman açılacak Haberi

adana denizli mahallesi alt geçitleri ne zaman açılacak


Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 3 alt geçit tamamlandığında Adana’nın trafik sorunu önemli ölçüde çözülmüş olacak.


Büyükşehir Belediyesi’nce önce Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak alt geçit yapımına başlanmıştı. Adana Demirspor Kulübü eski binasının kamulaştırılıp yıkımı ile başlatılan alt geçit çalışmaları son aşamaya geldi. Alt geçit yapımı sürerken bir yandan da DSİ sulama kanalları üzerine köprüler yapılarak alt geçidin devamında Kenan Evren Bulvarı’na ulaşması sağlandı.


Sular mevkiindeki bu alt geçidin tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesi Kenan Evren’e bağlanmış olacak. Dolayısıyla Adana, kenti kuzeyden güneye bağlayacak önemli bir ana artere kavuşmuş olacak.


DENİZLİ MAHALLESİ’NE İKİ ALT GEÇİT


Büyükşehir Belediyesi Denizli Mahallesi’ne de iki alt geçit yapıyor. Çalışmalarına bir süre önce başlanan alt geçit hızla tamamlanıyor. Alt geçitlerden biri Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’na bağlarken, diğeri ise Mustafa...