14 / 05 / 2024

Adana Doğu Sanayi Sitesi yatırım

Adana Doğu Sanayi Sitesi yatırım

Adana'nm sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 2'lik bölümünü karşılayan Adana Doğu Sanayi Sitesi'nden yıllık 2 milyon dolar ihracat yapılıyor. Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin yatırımcıyı siteye davet ediyor...

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuştay İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Doğuş tarafından kuruldu.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Karadeniz Ortak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Türkmen ve Mehmet Pilatin ortaklığında kuruldu.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Adana Doğu Sanayi Sitesi yatırım Haberi

Adana Doğu Sanayi Sitesi yatırım

Adana'nın sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 2'lik bölümünü karşılayan Adana Doğu Sanayi Sitesi'nden yıllık 2 milyon dolar ihracat yapılıyor. Yatırım yapmak isteyen sanayicileri bu bölgeye davet eden Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin, "2. Etap'ta işyeri açmak isteyenlere devlet işyeri maliyetinin yüzde 50'si oranında kredi veriyor. Geriye kalan yüzde 50'lik bölümü ise kooperatif olarak biz karşılıyoruz. Devletin vermiş olduğu kredi ise site teslim edildikten sonra 10 yıl vade ve yıllık yüzde 3 faiz oranı ile ödeniyor" dedi. Çetin, 2007 yılında faaliyete giren Doğu Sanayi Sitesi'nin kısa sürede yüzde 100 doluluğa ulaştığını da dile getirdi. 


Doğu Sanayi Sitesi'nde 2. Etap inşaatının devam ettiğini söyleyen Kazım Çetin, burada 130 işyeri bulunacağım ve bunların en küçüğünün 500, en büyüğünün ise 900 metrekare olacağmı...