02 / 05 / 2024

Adana dönüşüm projesi

Adana dönüşüm projesi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova ilçesi Göl Mahallesi’ndeki 250 dönüm alanda uygulamaya başladığı kentsel dönüşüm projesinde 42 milyon liralık kamulaştırma bedeli ödeyerek 230 binanın yıkımı tamamladı.

Adana'da Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşiyor!

Kentsel dönüşüm Adana'da masaya yatırılıyor Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-E işbirliğinde gerçekleşen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ilki Adana'da gerçekleştiriliyor.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Dönüşüm Projesi 2 yıldır onay bekliyor!

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren, 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 yıldır onay bekliyor.

Çukurova'daki 16 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi onay bekliyor!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay bekliyor.

Yüreğir Kazım Karabekir Mahallesi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Adana Yüreğir’de ilk olarak Kazım Karabekir Mahallesi’nde Yücel Bayram sayesinde modern kentsel dönüşüm uygulanacak. Kazım Karabekir Mahallesi için modern, kullanışlı, geniş ve havadar binaların bulunduğu dönüşüm projesi hazırlandı.

Çukurova'da 6 milyar liralık kentsel dönüşüm projesi onay bekliyor!

ADANA'nın Çukurova İlçesi'ndeki 7 bin hak sahibini ilgilendiren 6 milyar liralık yatırımla 16 bin konut yapılması planlanan Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 1 yıldır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda onay için bekliyor.

1'inci Çukurova Yapı Zirvesi'nde Adana kentsel dönüşüm projesi tanıtılacak!

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı 6 milyar liralık Adana'ya yapılan en büyük yatırım olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak.

Adana'ya 6 milyar liralık kentsel dönüşüm projesi!

Cumhuriyet tarihi boyunca Adana’ya yapılan en büyük yatırım olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi’nde tanıtılacak...

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Adana dönüşüm projesi Haberi

Adana dönüşüm projesi

Çarpık yerleşim, yetersiz altyapı ve güvensiz sosyal donatıların bulunduğu mahallelerde kentsel dönüşüm projeleri hazırlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ile birlikte yürüttüğü Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını hak sahipleriyle el sıkışarak yüzde 87 oranında tamamladı. 

Milliyet'te yer alan habere göre Adana Büyükşehir Belediyesi, 250 dönüm alanda 42 milyon lira kamulaştırma bedeli ödeyerek, 230 binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Hak sahibi vatandaşların mağdur olmamasına büyük hassasiyet gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ, tapusu veya mülkiyet hakkı bulunmayan, işgalci konumundaki vatandaşlara da aynı yerde konut sahibi olma hakkı tanıdı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde 4 tip yeni konut yapılacağı belirtildi. Kentsel dönüşüme konu olan arazide...