07 / 05 / 2024

adana dumlupınar yıkım

adana dumlupınar yıkım

Adana'da Türkmenbaşı'nı Obalar Caddesi'ne bağlayacak olan bulvar için yıkım çalışmaları sürüyor...

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yıkım kararı alınan bir apartmanın elektriği kesilince gerginlikler yaşandı. Duruma tepki gösteren bina sakinleri kendilerini apartman kapısını zincirleyince duruma polisler müdahale etti. 

Adana'da yıkım gerginliği!

Adana'da yoğun yağmur yağışı sonrası evde çatlaklar oluştu. Temelden kaydığı ve duvarlarında çatlaklar olduğu tespit edilen ev için yıkım kararı alındı... 

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

Adana Seyhan'da yıkım gerginliği!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm yıkımı nedeniyle gerginlik yaşandı.

Gebze Kirazpınar'da 26 evin yıkımı devam ediyor!

Gebze'de Kentsel Dönüşüm kapsamında Kirazpınar Mahallesi'nde 26 evin yıkımı devam ederken mahalle sakinleri tapularını göstererek yıkıma tepki gösterdi.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Eski Adana Orduevi binası yıkılıyor!

Adana Müze Kavşağı’ndaki eski Orduevi’nde karargah, yemekhane ve yatakhane olarak kullanılan binanın yıkımı gerçekleştirilecek.

Ordu Kaşif Tercan Camisi'nde yıkım başladı!

Karapınar Mahallesi Muhtarı Celal Topkaya, “Karapınar Mahallesi’ndeki yol çalışmaları nedeniyle Organize Sanayi Bölgesi (OSB) girişinde bulunan Kaşif Tercan Camisinin yıkımına başlanıldığını açıkladı.

Adana Seyhan'da ruhsatsız kafenin yıkım kararına tepki!

Adana'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Seyhan Nehri kenarındaki Zübeyde Hanım Parkı'nda yıkım kararı alınan kafenin yıkımına tepki gösterildi.

adana dumlupınar yıkım Haberi

adana dumlupınar yıkım


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkmenbaşı Bulvarı’nı Havaalanı Kavşağı’nı devamla Obalar Caddesi’ne bağlayacak bulvar açmak için yapılan Dumlupınar Mahallesi’ndeki yıkım çalışmalarını denetledi.


Çalışmalarla ilgili İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Mevzuata Aykırı Yapılar Şube Müdürü Şahabettin Canımoğlu’ndan bilgi alan Zihni Aldırmaz, “Burada yapacağımız bulvar Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlayacak. Adana böylece kuzeyle güneyi buluşturacak önemli bir ana arter kazanacak. 30 metre genişliğinde, 650 metre uzunluğundaki bu yol için yıkım sürüyor. 43 bina için istimlak çalışması başlattık ve büyük bölümünü istimlak ettik. Ben buradan tüm partilere mensup ve bağımsız meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü onların verdiği destekle bu bulvarlar açılıyor. Kuzeyden güneye bu bulvarları açıyoruz ve trafik sorununa çözüm buluyoruz. Kuzeyden güneye 6, doğudan batıya 4 yeni bulvar için çalışmamız...