28 / 07 / 2024

Adana Genç İşadamları Derneği

Adana Genç İşadamları Derneği

Adana Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) halef-selef başkanları Sefa Noyaner ile Tamer Gülcan ve dernek yönetimi, Adana'ya sosyal, kültürel ve ekonomik katkı sağlayacak Marina Port Projesi'ni tüm detaylarıyla anlattı.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Sanayicilerin kira borcu için özel bankalara çağrı!

Türkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıbu dönemTürkiye Genç İşadamları Derneği Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, koronavirüs sürecinde, finansman yükünü kamu bankalarının aldığını, ancak artık özel bankaların da devreye girmesi gerektiğinden bahsetti.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Ekonomik toparlanma inşaat sektörü üzerinden olmalı!

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım, 2018 konut satış istatistiklerine dair açıklamalarda bulundu...

EGİAD yatırımcıları İzmir'e çekiyor!

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), İzmir'e yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek için harekete geçti. EGİAD tarafından yatırım toplantısı gerçekleşti.

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Konut satışlarındaki artış, ekonomik istikrarın göstergesidir!

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Ali Yücelen'den Kerkük'teki bayrak krizine tepki!

Türkiye Genç İşadamları Derneği başkanı Ali Yücelen, Irak’ın Kerkük kentinde yaşanan bayrak krizine tepki gösterdi. Yücelen, Irak’taki iç çekişmelerin merkezi hükümeti zayıflattığını ve bunun da bazılarına fiili durum yaratmak için fırsat olduğunu dile getirdi.

Adana'ya 2 yeni tesis müjdesi!

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Yüreğir'deki proje ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Ataşbak, Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yaptıklarını ve 100 yataklı kamp eğitim merkezini ilçeye kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.

Adana Genç İşadamları Derneği Haberi

Adana Genç İşadamları Derneği



AGİAD yönetimi, detaylandırma aşamasında bulunan ye kurumların onayına gönderilen projenin hayata geçirilmesi için Adana'yı seven herkesin desteğini isterken, "Marina Port Projesi Adana'yı ateşleyecek" dediler. 



Projeyi Çalışma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunacaklarını bildiren Noyaner, Gülcan ve Yılmaz, konuşmalarını şöyle noktaladılar: ''Proje, Kıyı Koruma Kanunu 'na mevzuatına göre, doğayı koruyan, mevzuata uygun hazırlandı. Yapımı sırasında yüzde 3'ü geçmeyen, tadilat gerektirmeyen, çevreye duyarlı, ekolojik bir proje hazırladığımız için projede tadilat talebimiz de yok. Proje hazırlanırken onlarca kurumdan görüş alındı. 2015 yılı içerisinde inşallah projenin bir bölümü hayata geçmiş olur. Bu projenin Adana istihdamına da çük büyük katkı sağlayacağı bir gerçek. Hafta sonu 40 bin kişinin Adana'ya geldiğini düşündüğümüzde bu ayda 160 bin kişi eder. İlk başta bu kadar insan için çok ciddi...