02 / 05 / 2024

adana geri dönüşümcüler sitesi

adana geri dönüşümcüler sitesi

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'nda konutların geri dönüş süresi 13,5 yıl!

Beyoğlu konutta 13,5 yıllık geri dönüş süresiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Bakırköy ise 31,5 yıllık amortisman süresiyle geri dönüş süresi en uzun ilçe oldu. 

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Zeki Toçoğlu: İmarın geri dönüşü olmaz!

İmar konusundaki hassasiyetlerini de dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, imarda yapılan hatadan geri dönüşün olmayacağını belirtti.

İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası / 6 Aylık Değerlendirme Raporu yayınlandı. Peki İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafmaksan Demir Saç Geri Dönüşüm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Cem Kayhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

adana geri dönüşümcüler sitesi Haberi

adana geri dönüşümcüler sitesi

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.


Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.


Başkan Kemal Deniz, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de destek verdiği 300 dükkânlık yeni projenin, Çukurova ilçesi sınırlarında, otobana yakın bir yerden alınacak arazide uygulanacağını açıkladı.  


Deniz, mevcut sitede herkese bin metrekarelik dükkânlar yapıldığını, yeni yerde ise isteğe göre ayarlama yapılacağını belirtirken, isteyen esnafların toplantı sonunda isimlerini ve talep ettikleri arsa metrekaresini de yazdırmalarını istedi.


Başkan Deniz, “Yeni yapacağımız sitenin arazisini sizler adına biz satın alacağız. Otobana bağlantısı olan, ulaşımı kolay, dolmuş ve otobüslerin de güzergâhında olan arazimizi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte gittik, yerinde gördük. Başkanımız Hüseyin Sözlü, araziyi...