28 / 04 / 2024

adana hastane projeleri seyhan hastane projeleri

adana hastane projeleri seyhan hastane projeleri

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hastane inşası için bağışlanan araziler meclis gündeminde!

Hastane inşası amacıyla bağışlanan arazilere, şehir hastanelerinin kapasite sorunları ve Adana'nın bazı bölgelerindeki hastane ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'ya iki yeni hastane müjdesi!

Adana'nın güney bölgesine 450 bin civarında nüfusa hizmet verecek biri 150, diğeri 100 yataklı iki devlet hastanesi inşa edilecek.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Şehir Hastanesi açıldı!

Adana Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Hastane, Yüreğir ilçesinde 553 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve bin 550 yatak kapasitesine sahip, günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunacak.

Adana Şehir Hastanesi 15 Eylül'de açılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 15 Eylül’de hastane kabulüne başlayacak bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşım sağlayan Mithat Özsan Bulvarı’nda rehabilitasyon ve yeni dönel kavşak yapımını sürdürüyor.

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin ihalesi 10 Ağustos'ta!

Adana'da temeli 5 yıl önce atılan Ceyhan Devlet Hastanesi'nin yapımı tamamlanmayı bekliyor. Hastane için 10 Ağustos 2017 günü yeniden ihaleye çıkılacak.

adana hastane projeleri seyhan hastane projeleri Haberi

adana hastane projeleri seyhan hastane projeleri

Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç ile birlikte, hastanenin yapımının planlandığı Gülbahçesi Mahallesi’ndeki arazide incelemelerde bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Büyük ve milletvekilleri, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.

Ünüvar, burada yaptığı açıklamada, Gülbahçesi Mahallesi’ni de en az diğer mahalleler kadar önemsediklerini belirterek, "Biz samimiyiz. Konuyu önemsiyoruz" dedi.

Hastane yapımı için baktıkları arazinin imar planında eğitim alanı olarak göründüğünü, alanın sağlık alanına dönüştürülmesi için gayret göstereceklerini ifade eden Ünüvar, "İnşallah çalışacağız, gayret edeceğiz ve başaracağız. Bu bölgenin hastane ihtiyacının farkındayım. Büyük hastane yapıyoruz biliyorsunuz; bin 550 yataklı sağlık kampüsü. Ama orası size biraz uzak. İnşallah buraya, sizin ihtiyaçlarınızı giderecek bir hastane yapacağız" diye konuştu.

Ünüvar, hastane yapılıncaya kadar bölgede bir semt...