29 / 04 / 2024

Adana imar tıkanıklığı

Adana imar tıkanıklığı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın yıllardır özlemini duyduğu bir icracı bakanlığa kavuşmasının Adana için çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Adana'da korkutan deprem uyarısı! Birçok bina yıkılacak!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, 1998 Ceyhan depreminin ardından Adana'nın 1'inci derece deprem bölgesi olduğu gerçeğinin ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Bölgede 7 büyüklüğüne yakın bir depremde tamamına yakının yıkılabileceğini söyledi.

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Avanos Belediye Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşülecek!

Avanos Belediye Meclisi'nin Kasım ayı toplantısı Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Akasan Adana Kağıt fabrikası 959.6 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Suluca Mahallesi'nde yer alan Akasan Adana Kağıt Sanayi fabrikası 959 milyon 665 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çorum Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısı Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 18:30'da gerçekleştirilecek olan Aliağa Belediyesi’nin ocak ayı olağan meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Hendek Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Battalgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Battalgazi Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk olağan toplantısı gerçekleşti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri değerlendirildi.

Adana imar tıkanıklığı Haberi

Adana imar tıkanıklığı

Adana emlakçılar ve Esnaf Odası’nın düzenlediği toplantıya katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri’ndeki olası kentsel dönüşüm ve çeyrek yüzyıldır yaşanan imar sorununa dikkat çeken bir konuşma yaptı. Emlak, arsa, konut, imar, inşaat sektörü ve kredi sisteminin iç içe girmiş bir zincirin kopmaz halkaları olduğunu anlatan Çetin, “Bana ‘Adana’ya hangi bakanlığı verelim?’ diye sorsalardı ben ‘Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olsun’ derdim. Olabileceklerin en iyisi oldu ve Adana’nın, Çukurova’nın ve Belediye Evleri’nin sorunlarının bilincinde ve farkında olan Sayın Fatmagül Demet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız oldu; biz Adanalılar gerçekten çok şanslıyız” diye konuştu.

“İŞSİZLİĞİN AZALTILMASINDA DA ÖNEMLİ”

1990 yılından başlayarak kentin kuzeybatısında yer alan Karahan, Kabasakal ve Şambayadı bölgesinde ciddi imar tıkanıklığı yaşandığı için Adana’daki mevcut arsa fiyatlarının inanılmaz ölçüde yükseldiğine...