02 / 05 / 2024

Adana İnşaat 2017 Fuarı

Adana İnşaat 2017 Fuarı

Adana'da gerçekleşen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na İnşaat Mühendisleri Odası katıldı. Fuara iki günlük teknik gezi düzenledi.

Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’na katıldı!

İbrahim Demirel İnşaat tarafından inşa edilen Demirel Park projesi Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda stant açtı.Demirel Park projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlıyor!

Adana İnşaat 2017 Fuarı yarın başlayacak. 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek fuar TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde meraklıları bekliyor.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün şirket merkezinde gerçekleştirildi. Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu yayınlandı.

Adana'nın ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor!

Adana'nın 130 dönüm alana sahip ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor. Son rötuşları yapılan millet bahçesinin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtımı yapacak mı?

Utopya Turizm İnşaat 2017 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunacak...

Utopya Turizm İnşaat 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Aralık'ta şirket merkezinde yapılacak...

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Tek-Art İnşaat 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 26 Ekim Cuma günü yapılacak...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana İnşaat 2017 Fuarı Haberi

Adana İnşaat 2017 Fuarı

Yıllık faaliyet konuları arasına teknik geziler ve fuar ziyaretlerini alan İnşaat Mühendisleri Odası Adana'da düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makinaları Fuarı'na kalabalık bir gurupla çıkarma yaptı. Fuar teknik geziye, oda üyesi mühendisler, Gaziantep üniversitesi, Haşan Kalyoncu Üniversitesi, 7 Aralık Üniversitesi öğrenci ve öğretim üyeleri katıldılar. Gezinin ilk gününde fuar alanı gezildi ve fuar dolayısıyla düzenlenen seminerlere katıldılar. İkinci gün ise Yedi göze Sani Bey Barajını gezen mühendisler, öğretim üyeleri ve mühendis adayı öğrenciler geziden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk üyeler ve mühendis adayı öğrencilerin katıldığı iki günlük gezinin verimli geçtiğini ve teknik gezilerin devam edeceğini belirtti. Çeliktürk " Oda olarak yaptığımız faaliyetlere bir yenisini ekledik. Adana'da düzenlenen fuar dolayısıyla yaptığımız...