13 / 05 / 2024

adana kanalizyon çalışmaları

adana kanalizyon çalışmaları

Adana'da, bir apartman inşaatının kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı. Uğraşlar sonucu kurtarılan İlyas Özcan (22), çalıştığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kaldı...

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Çukurova'da mühürlenen inşaatta çalışmalar yeniden başladı!

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde imara uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatta çalışmalar devam ediyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları TBMM gündeminde!

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatında incelemeler yaptı. Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Adana Bölge Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Başaran bugünkü yazısında Adana'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 4 soru sordu..

Adana Büyükşehir'den Ceyhan'daki kazı çalışmalarına destek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçesi’nde arkeolojik kazı çalışmalarına destek verdiği Tatarlı Höyük’de incelemelerde bulundu.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

TOKİ Adana Emekli Konutları çalışmalarında son durum!

Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut sahibi olması için arsa belirleme çalışmalarını tamamladığını ve ilgili dosyanın Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) gönderildiğini belirtti.

Adana Dilberler Sekisi'ndeki yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Adana'da heyelan nedeniyle istinat duvarının çökmesi üzerine tek yönlü olarak araç trafiğine kapanan Dilberler Sekisi'nde onarım çalışmalarının ağır ilerlemesi büyük tepki topluyor.

adana kanalizyon çalışmaları Haberi

adana kanalizyon çalışmaları

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşaat halindeki bir sitede iş makinasıyla kanalizasyon çukuru açıldı. Daha sonra çukura inen işçilerden İlyas Özcan (22), çalıştığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.


Özcan'ı kurtarmak için çalışma başlatan diğer işçiler toprağın bir kısmını kazarak arkadaşlarının nefes almasını sağladı. Haber verilmesi üzerine olay gelen sağlık ekipleri de yaralı işçiye müdahale etti. 


Adana Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarılan Özcan, 112 Acil Servis ekiplerince Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Bu arada, çukurun etrafındaki toprağın daha fazla kaymaması için tahtayla set yapmaya çalışan bir işçi de sıcak hava nedeniyle...