06 / 07 / 2024

Adana Karataş alt yapı projeleri

Adana Karataş alt yapı projeleri

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.

Ajda bilezik 24 ayar fiyatı ne kadar? 15 gram Adana burma bilezik fiyatı kaç lira? Herkes bu bileziklerden alıyor! 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken bugün tekrar düşüşe geçti. Altın fiyatlarının gerilemesiyle herkes kuyumculara akın etti. Son zamanlarda yatırımcılardan, ajda bilezik ve Adana burması bileziklere talep olukça fazla. Ajda bilezik 24 ayar fiyatı ne kadar?

10 gram Ajda bilezik ne kadar? Adana burması bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler dikkat! Altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar düşüşü fırsat bilerek altın almaya başladı. Yatırımcılar altın ile birlikte, Ajda bilezik, adana burması gibi 10,14,18 ve 22 ayar altın bilezikleri de tercih  ediyor. 

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan'da!

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir kura çekilişi 29 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede toplam 908 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

Adana Karataş alt yapı projeleri Haberi

Adana Karataş alt yapı projeleri

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı. Başkan Sözlü, ardından Karataş Balıkçı Barınağı'nı temizleme çalışmalarını başlattı. Karataş'ta görev yapan muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Sözlü, muhtarlarla işbirliği içerisinde adaletli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek. "Karataş'ın gerek tarımsal üretimi, gerek balıkçılığı ve gerekse altyapısı için hep birlikte çalışıyoruz.  Karataş'ta köylere bütün bağlantı yollarının ihalesini yaptık. Büyük kısmını bu yaz bitireceğiz. Her türlü altyapı hizmetlerinde, sahillerimizin korunmasında işbirliği içinde hareket ediyoruz. Balıkçılarımızın rızkını kazanırken yanlarında olmaktan zerre kadar tereddüt içerisinde değiliz. Memleket insanının sırtı pek, başı dik durmasını için çalışıyoruz, mücadele veriyoruz" dedi. Karataş Balıkçı Barınağı'nı temizleme çalışmalarını da...