17 / 05 / 2024

Adana Karataş altyapı

Adana Karataş altyapı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yumurtalık ve Karataş’ı güneyin Bodrum’u haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sözlü, “Niyet protokolümüz var. İmar planları ve altyapısını oluşturuyoruz” dedi.

Adana Karataş'ta alt yapı güçleniyor!

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Eral Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Karataş tarafından kuruldu.

Adana'daki imar ve altyapı çalışmaları konut talebini artırdı!

"Adana Gayrimenkul Sektörü" başlıklı araştırmasına göre Adana'daki yapılaşma Seyhan, Çukurova ve Sarıçam ilçelerinde yoğunlaşıyor. 

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Adana Karataş altyapı Haberi

Adana Karataş altyapı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentsel dönüşümden ulaşıma, turizmden gıdaya kadar birçok projeyle ilin kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Karataş’ı güneyin Bodrum’u yapmak, tüm yeni ticari mekanlar ve konutları ‘engelsiz’ hayata uyumlu hale getirmek, geleneksel Adana lezzetlerini Türkiye ve dünyaya tanıtmak, çiçek üretiminde küçük bir Hollanda yaratmak Sözlü’nün projeleri arasında bulunuyor. 

Yumurtalık ve Karataş’ın bakir ve turizm yatırımları için çok uygun bir bölge olduğunu belirten Sözlü, imar planları ve altyapı için çalıştıklarını anlattı. Adana’nın Mersin’den Niğde’ye kadar her yere çok yakın olduğunu kaydeden Hüseyin Sözlü, “Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Hedefimiz Yumurtalık ve Karataş’ı güneyin Bodrum’a haline getirmek. Niyet protokolümüz var. İmar planları ve altyapısını oluşturuyoruz” diye konuştu. 

Sözlü, Adana’nın geleneksel mutfağını endüstriyel bir tasarıma kavuşturup örnek bir restoranla tanıtmak istediklerini de...