04 / 05 / 2024

adana karataş kaçak yapı

adana karataş kaçak yapı

Karataş Belediye Meclisinin 10. toplantısında önemli kararlar alındı. Karataş Belediye meclisinden görüşülen en önemli konularından diğeri ise çöp biriktirme alanı ve çöp alım merkezi yapılması.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Kaçak müteahhit ihbar hattı kuruluyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, ülkemizde sayıları gün geçtikçe artan ve hem müteahhitleri hem de konut satın alan kişileri huzursuz eden ‘kaçak inşaat ve kaçak müteahhitlik’ ile ilgili ihbar hattını hayata geçirmek için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi.

Adana'da Çapa Restoran'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki Dilberler Park’a dahil edilmesi gereken 22 dönümlük alanı talan edenlerin arasına Çapa Restoran da 400 metrekarelik kaçak yapısıyla eklendi

Adana'da Ege Balık'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Dilberler Park’a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgalle ilgili haberimiz üzerine Seyhan Belediyesi, Ege Balık adlı işletmeye kaçak yapıların yıkılması için 15 gün süre verdi

Mahmut Çelikcan: Kaçak yapıları yıkın!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, ekiplere talimat verdi: Kaçak yapıları yıkın

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Fatih'teki kaçak binaya izin çıktı!

Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ olan İlim Hizmet Araştırma Derneği’nin 25 yıllığına kiraladığı, önce yıktığı sonra 5 kat olması gerekirken 7 kat inşa ettiği ve nihayetinde 11 parsel sahibinin ortak kullanım alanı olan kaçak binaya iz

Antalya'da kaçak müteahhitlere yaptırım isteniyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini söyledi..

Müteahhitler kaçak müteahhide yaptırım istiyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş yaptığı açıklamada kaydı olmayan, 'kaçak güreşen' müteahhitlere yönelik yaptırımların ancak yasayla mümkün olabileceğini; bu yönde bir taslak hazırladıklarını kaydetti.

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Seyhan'da kaçak binalara geçit yok!

ADANA Seyhan Belediyesi çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilçede adeta seferber oldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesinden buyana kaçak ve imara aykırı yapılara göz yumulmuyor.

adana karataş kaçak yapı Haberi

adana karataş kaçak yapı

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor 

Karataş Belediye Meclisinin 10. toplantısında önemli kararlar alındı. Karataş Belediye meclisinden görüşülen en önemli konularından diğeri ise çöp biriktirme alanı ve çöp alım merkezi yapılması. 


Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imasız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi. Meclis toplantısında alınan kararlar ile Karataş için ciddi anlamda büyük sorun oluşturan konuların çözümü için ilk adım oldu. 


Gündem maddelerinin 1 .si yerleşim yerlerinde bulunan hayvan ağıl ve ahırlarının Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığınca yapılan inceler neticesinde insan sağlığı açısından ciddi tehdit oluşturması nedeni ile belirlenen mahallelerden kaldırılarak yerleşim yerlerinin dışına taşınması idi. Oylamaya sunulan madde meclis üyelerince kabul edildi. 


Gündemin 2. Maddesi Adalı Mahallesinde 3402 sayılı kanun hükmünce kadastro çalışması için 6 kişiden oluşan...