06 / 05 / 2024

Adana Kireçocağı RKA

Adana Kireçocağı RKA

Adana Çukurova Belediyesi'nin takas yoluyla resmi kurum alanını, konut ve ticaret alanına çevirme girişimine yapılan itirazlar Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Adana Çukurova'da yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satılık 2 arsa fırsatı! 

Adana Milli Emlak Dairesi, Adana ili, Çukurova ilçesi, Kabasakal ve Kireçocağı mahallelerinde yer alan 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle satıyor...

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Adana Kum Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Adana Ceyhan'a yapılması planlanan Kum Ocağı ve Yıkama-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı yapılacak. Tesisin toplantısı 23 Şubat 2017'de gerçekleşecek.

Adana Göçmen Evleri'nin imar planı değişikliğine tepki!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, imara Resmi Kurum Alanı (RKA) olarak işlenen Göçmen Evleri'ni ticaret artı konut alanı olarak değiştirmesine yönelik tepkiler artıyor.

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Çukurova'da 5 binlik imar planı Meclis'ten geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Çukurova ilçesi, Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı mahallelerini kapsayan 1000 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar plan değişikliğini kabul etti.

Adana Çukurova'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Kireçocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

Adana Kireçocağı RKA'nın takas kararı kabul edildi!

Adana Çukurova Belediyesi'nin takas yoluyla resmi kurum alanını, konut ve ticaret alanına çevirme girişimine yapılan itirazlar Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Adana Çukurova Belediyesi'nden 77.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Çukurova Kireçocağı Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 77 milyon 314 bin TL olarak belirlendi.

Adana'da icradan 10.3 milyon TL'ye satılık kireç fabrikası!

Karaisalı İcra Dairesi, Adana ilinin Karaisalı ilçesinde bulunan kireç fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın satış bedeli 10 milyon 334 bin 319 TL olarak belirlendi.

Adana Kireçocağı RKA Haberi

Adana Kireçocağı RKA

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Çukurova Belediyesi'nin Kireçocağı Mahallesi'nde şantiye olarak kullandığı Resmi Kurum Alanı'nı (RKA) Şambayadı Mahallesi'ndeki konut alanıyla takas etmeye çalışmasına yönelik üç ayrı itirazı reddetti. İlgili komisyonların teklifi MHP ve CHP'li üyelerin oylarıyla kabul edilirken, AK Parti'li üyeler oylamada çekimser kaldı. Buna karara jest olarak Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in, Forum AVM ile ilgili imar değişikliği istemini bir yıl bekletme hakkı bulunmasına karşın Çukurova Belediye Meclisi'ne getireceği ifade edildi. 


SABAH GÜNEY YAZMIŞTI 

Çukurova Belediyesi'nin Fazlı Meto Bulvarı üzerinde yol, asfalt ve çöp toplama şantiyesi olarak kullandığı 38 dönümlük resmi kurum alanını, konut ve ticaret alanına, karşılığında da Şambayadı'ndaki 29 dönümlük 2 ayrı konut alanını resmi kurum alanına dönüştürme isteği Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşınmış ve teklif kabul edilmişti. Bu işin...