06 / 05 / 2024

Adana Metrosu ulaşım

Adana Metrosu ulaşım

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

Hüseyin Sözlü: Devlet, Adana metrosu yatırımını üstlenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Metro yatırımları belediyeler için oldukça pahalı. Ulaştırma Bakanlığı bütün Türkiye’deki metroları devralarak belediyelerin üzerinden ciddi mali yük almış oldu. Ancak Adana metrosu hala devralınmış değil." dedi.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Adana'nın trafik sorunu Ulaşım Çalıştayı'nda tartışılacak!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, üyelerle tanıştı. Sözlü, Adana’nın trafik sorununa çözüm olması bakımından ulaşım çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi...

Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak!

Kadir Topbaş, Banliyö hattının Ispartakule'ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun da Halkalı ve Ispartakule'ye kadar uzayacağını müjdeledi. Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak.

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Adana Metrosu ulaşım Haberi

Adana Metrosu ulaşım

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, katıldığı bir radyo programında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, "Metro hattının Çukurova Üniversitesi kampüsüne kadar devam etmesi konusunda kritik yatırımlarımızı zaten yapıyoruz. Bu kapsamda İlim Yolu Bulvarı üzerindeki köprümüzde çift hatlı demiryolu inşa ediyoruz. Ayrıca Devlet Bahçeli Köprüsü’nden geçecek demiryolunun 7.5 kilometrelik yeni bir hat ile Turgut Özal Bulvarı’ndan devam etmesi için planlamalarımız da hazır" ifadelerini kullandı.

2014 yılında görevi devraldığı selefi Aytaç Durak’ın "Metroyu tamamlayacak, devamını hemen yapabilecek biri varsa aday değilim" sözlerini değerlendiren Sözlü, 4,5 yıllık hizmet döneminde ulaşım projelerine öncelik verdiğini vurguladı. Başkan Hüseyin Sözlü, "Metronun tamamlanması sadece Aytaç Durak beyin değil, tüm Adanalıların...