20 / 05 / 2024

adana perde tasarımcıları

adana perde tasarımcıları

Adana’da birçok inşaat şirketine ya da bireysel olarak ev ya da ofislerini sektördeki son teknolojiye uygun olarak yenilemek isteyenlere anahtar teslim hizmet veren Kocaman, günümüzde iç mimarlığın aslında sanatın bir parçası olduğunu bildirdi.

Altın Kahini İslam Memiş altındaki o sırrı açıkladı! Yatırımcılar buz kesti! Meğer sadece 5 liraymış...

Altın Kahini İslam Memiş altın ile ilgili herkesin bilmediği açıklamalarda bulundu. Altının perde arkasındaki sırrı ortaya çıkararak ''sadece 5 TL'ye üretiliyor'' diyen İslam Memiş yatırımcıları şaşkına çevirdi...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Adana Sarıçam konut hamlesiyle yatırımcıların gözdesi olacak!

Yeni Adana İmar A.Ş genel Müdürü Ertan Aşrak, ''Bizim başlattığımız konut hamlesiyle Sarıçam yatırımcıların gözdesi haline gelecek. Orada tam anlamıyla mükemmel bir kent doğacak ve 5 yıl sonra Sarıçam’ı kimse tanıyamayacak" şeklinde konuştu.

Hollandalı tasarımcılardan çevre dostu mukavva ev!

Çevre dostu Hollandalı bir firma tasarımcıları tarafından çevre dostu mukavva ev yapıldı. Ein yapımında oarak bir çeşit oluklu mukavva kullanıldı

MOSFED, Türkiye mobilya sektörü ile endüstriyel tasarımcıları buluşturdu!

MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi.

Emlak yatırımcıları rotayı Çekmeköy'e çevirdi!

Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ederken yeni Kentsel Tasarım Projeleri, emlak yatırımcılarının rotasını Çekmeköy'e çevirdi.Yeniden yapılacak olan evler ve mahaller Osmanlı ve Selçukluların izlerini taşıyor.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Büyük yatırımcılar Bursa Gürsu'ya yatırım yapıyor!

Ankara. İstanbul, Adana ve hatta yurtdışından (S.Arabistan ve Almanya) gelen birçok yatırımcılar Gürsu'da yeni imara açılacak olan bölgeler olan Dışkaya ve Ericek'te TOKI civarlarında çok ciddi arsa yatırımı yapıyorlar.

ISVEA, Türk tasarımcı ile uluslararası ödül kazandı!

Tasarımları ile farklılaşan İtalyan markası ISVEA’nın, başarılı tasarımcılarından Sevil Acar, Sott’Aqua Marino Serisi ile EDIDA Uluslararası Tasarım Yarışması’nın “Banyo Kategorisinde” büyük ödüle layık görüldü.

Müze tasarımcısı David Chipperfield 24 Şubat'ta İstanbul'a geliyor!

Müze tasarımı; mimarların, tasarımcıların gözlerini kamaştıran bir konudur. Sadece sergiler tartışma yaratmaz, müzeler de içinde sergilenen kadar önemlidir. Ve müze deyince de akla gelen isimlerdendir David Chipperfield.

Ünlü tasarımcı Philippe Starck G-Yoo projesi lansmanı için İstanbul'a geldi!

Dünyanın en ünlü tasarımcılarından Philippe Starck, gayrimenkul markası yoo ile İstanbul'da da konut projeleri tasarlıyor. Starck en son İstanbul'da Mar Yapı tarafından geliştirilen 'Gyoo Inspired by Starck' projesine imza attı

adana perde tasarımcıları Haberi

adana perde tasarımcıları

Adana’da birçok inşaat şirketine ya da bireysel olarak ev ya da ofislerini sektördeki son teknolojiye uygun olarak yenilemek isteyenlere anahtar teslim hizmet veren Kocamanlar Perde İç Mimarlık ve Tasarım Şirketi CEO’su Kazım Kocaman, günümüzde iç mimarlığın aslında sanatın bir parçası olduğunu bildirdi.

İç mimarlık, tasarım, perde ve el yapımı mobilyada, sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Kocamanlar olarak yaşanılacak mekanlar sunduklarını ifade eden Kazım Kocaman, yenilikçi tasarımları, müşteri tercihleriyle harmanladıklarını vurguladı.

Kocaman, insanların mekan ve yapıyla ilgili ergonomik, estetik ve işlevsellikle alakalı sorunlarını en ekonomik uygulamalarla çözmeye çalışan iç mimarinin, insanoğluna hizmet eden ve her geçen yıl dünya genelinde önemi daha da artan bir uzmanlık alanı olduğunu ifade etti.

Dünyada iç mimari trendlerinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini vurgulayan Kocaman, bunları...