28 / 08 / 2024

adana Resmi Kurum Alanı

adana Resmi Kurum Alanı

Adana Büyükşehir Belediyesi, eski CHP milletvekili Ali Demirçalı’nın arsalarının da bulunduğu resmi kurum alanını ticaret ve konut alanına çevirdi. Bu değişiklik rant iddialarını gündeme getirdi.

Adana Kireçocağı RKA'nın takas kararı kabul edildi!

Adana Çukurova Belediyesi'nin takas yoluyla resmi kurum alanını, konut ve ticaret alanına çevirme girişimine yapılan itirazlar Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Murat Kurum resmen açıkladı: TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda TOKİ konutlarında taksit artış oranını yüzde 49 yerine yüzde 24 olarak belirlediklerini duyurdu.

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ ile deprem bölgesinde en kısa sürede projeler gerçekleştirilecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen şehirlerden olan Osmaniye ve Adana'da depremzede vatandaşlar ile buluştu.

Ekonomisten kira açıklaması: "Kurum’un Bakan yapılmasıyla kiraların daha da artmasını bekliyorum"

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre Murut Kurum yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı oldu. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu bu atama üzerine sosyal medya hesabından, “Murat Kurum'un bakan yapılmasıyla yeni konut arzının daha da azalıp, kiraların daha da artmasını bekl

Murat Kurum yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 32590 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu.

11 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugünkü 32586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre 11 ilde acele kamulaştırma yapılacağı açıklandı. Kamulaştırma yapılacak iller Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Malatya,  Muğla, Manisa, Mersin, Niğde ve Osmaniye olarak belirtildi.

Tuzla Akfırat'taki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Akfırat (Eski Tepeören) Mahallesi Resmi Kurum Alanına (Gümrük Alanı) İlişkin Askı itirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. 

Emeklilere yüzde 15 indirim müjdesi: 31 Aralık'a kadar devam edecek! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren kamu kurum ve kuruluşlarının tesislerinden yüzde 15 indirimli yararlanılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

İbraz ne demek? İbraz etmek ne anlama geliyor?

İbraz kelimesi genellikle resmi kurum işlemlerinde karşımıza çıkan terimler arasında yer alıyor. Şirketler, siyasetçiler ve sendika ve federasyonlar resmi toplantıda önemli belgeleri ibraz ediyor. Peki, İbraz ne demek? İbraz etmek ne anlama geliyor? İşte yanıtı…

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 blokun değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Ataşehir resmi kurum binasındaki 2 bağımsız bölümün değeri...

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

adana Resmi Kurum Alanı Haberi

adana Resmi Kurum Alanı

Adana Büyükşehir Belediyesi, eski CHP milletvekili Ali Demirçalı’nın arsalarının da bulunduğu resmi kurum alanını ticaret ve konut alanına çevirdi. Bu değişiklik rant iddialarını gündeme getirdi.


Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde Kaymakamlık bir okul binasında, ilçe müftülüğü ise bir cami inşaatının altında hizmet veriyor. İlçede resmi kurum alanına büyük ihtiyaç var. Hal böyle iken Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, imarda resmi kurum alanı olarak işlenen bir yeri daha ticaret ve konut alanına çevirdi. Turgut Özal Bulvarı ile Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nın kesiştiği kavşaktaki Göçmen Evleri'nde yapılan değişiklik rant iddialarını da gündeme getirdi. Söz konusu yerde eski CHP milletvekili Ali Demirçalı'nın da arsalarının olması dikkati çekti.


KONU YARGIYA TAŞINIR

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Resmi Kurum Alanı (RKA) sıkıntısı yaşanan Çukurova ilçesinde imara RKA olarak işlenen Göçmen Evleri'ni...