13 / 05 / 2024

Adana rezidans kazaları

Adana rezidans kazaları

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

İnşaatlarda kazaların azaltılması için sürdürülebilir tedbirler alınmalı!

İMO Adana Şube Başkanı H.Çağdaş Kaya, inşaat sektöründe risklerin çok yüksek olduğu iş kollarının başında geldiğinden sektördeki kazaların azaltılması ve önlenmesi için tedbirlerin bilimsel yaklaşımlı ve sürdürülebilir olması gerektiğini söyledi.

İş kazalarında ölen 1.886 kişiden 423'u inşaat işçisi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, 2014'te iş kazalarında yaşamını yitiren 1.886 kişiden 423'ünün inşaat işçisi olduğunu söyledi.

Bozkurtlar Rezidans Adana' da daireler 750 bin TL' den başlıyor! Hemen teslim!

Bozkurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Bozkurtlar Rezidans projesinde toplam 36 adet daire bulunuyor. Projede bloklar 18 kata kadar yükseliyor. Bozkurtlar Rezidans Adana' da daireler 750 bin TL' den başlıyor. Daireler hemen teslim ediliyor.

The Moon Adana'da kira garantili satışlar!

İlk etap satışları kısa bir sürede tamamlanan The Moon Adana, şehre yeni bir anlayış getirecek. Adana'da kapsamlı rezidans hizmetleri sunan bir proje olan The Moon Adana, lokasyon olarak da oldukça değerli...

Adana'da inşaat şantiyelerine denetimler arttı!

Adana İl Teftiş Kurulu Müfettişi Mülkicihan Arşları, Adana'da iş kazalarının önlenmesine amacıyla inşaat sektörüne yönelik yoğunlaştırılmış denetimlerde geçen ay 103 iş yerinden 97'sinin kapatıldığını bildirdi.

AYAMDER Adana'da inşaatları denetleyecek!

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan toplu ölümlü iş kazalarının ardından Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) bu kazaları önlemek için bir dizi tedbirler almaya karar verdi...

Adana'da inşaat işçisi 6’ncı kattan düşerek öldü!

Adana yaşanan korkunç iş kazalarına bir tane daha eklendi. 50 yaşındaki Ömer Sönmez, çalıştığı inşaatın 6’ncı katta duvar örerken dengesini kaybedince tuğla taşıyan yük asansörüne asılı kaldı. Sönmez, gücü tükenince düşüp öldü.

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü!

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Adana Su Rezidans'ta 100 bin liraya! Hemen teslim!

Adana Su Residence'ta fiyatlar 100 bin liradan başlıyor, 275 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Türk Hava Yolları, Adana ve İstanbul'da 4 konut satacak!

Türk Hava Yolları, Adana'da 2 İstanbul'da iki olmak üzere toplamında 4 konut satacak. Konutlardan biri Pelikan Hill Rezidans'da bulunurken bir diğeri ise Kiptaş İçerenköy Evleri'nde yer alıyor. Satışlar, 16 Ağustos Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Avrupa Konutları TEM'in rezidans bloğu 40 milyon TL'ye satılık!

Emlak Konut GYO Avrupa Konutları'nın rezidans bloklarını 40 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı

Adana ve Mersin'deki tarihi evlerin ihmali!

Adana ve Mersin'de, çoğunluğu bir asrı aşkın geçmişe sahip tarihi evler, kullanıma açılmayı bekliyor.

Adana inşaat mühendisleri TOKİ'ye karşı çıkıyor

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İMO Adana Şube Başkanı Sadi Sürenkök, "TOKİ serbest rekabetihiçe sayıyor" dedi

Adana rezidans kazaları Haberi

Adana rezidans kazaları

Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek asma kata düştü.


Meslektaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.


Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Acar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na...