27 / 04 / 2024

Adana Saimbeyli projeleri

Adana Saimbeyli projeleri

Adana Büyükşehir Belediyesi, Saimbeyli ilçesinde bir dizi çalışmaya imza attı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Adana'da deprem oldu!

AFAD'ın verilerine göre, Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde bugün meydana gelen deprem 3.9 büyüklüğünde oldu. Depremin yerin 7 km derinliğinde gerçekleştiği açıklandı.

Adana’da deprem!

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte depremin şiddeti ve detayları!

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Saimbeyli projeleri Haberi

Adana Saimbeyli projeleri

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Saimbeyli ilçesinde, kanalizasyon şebekesi onarımı, mezarlıkta parke taştan yol yapımı, Kirkot Vadisi’nde yol genişletme, kaya kırma ve göçük tehlikesine karşı duvar örme çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca dere kerarına güvenlik amaçlı tel duvar çekildi ve ilçeye çöp kutuları yerleştirildi.



Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, söz konusu çalışmalarda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti ve birlikte çalışarak, halka hizmet etmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.


Ekspres...