02 / 05 / 2024

adana sanayi kentsel dönüşüö

adana sanayi kentsel dönüşüö

Yüreğir Belediyesi, Kozan ve Sanayi çarşıları esnafını, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Yüreğir’de modern ve çağdaş bir yaşam alanı hedefleniyor. Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Adana’ya ‘kentsel dönüşüm’ müjdesi!

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında oluşan selde 12 bina ağır hasar aldı. Afetzedelere ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

adana sanayi kentsel dönüşüö Haberi

adana sanayi kentsel dönüşüö

Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Gildir ve Halil Şimşek, İmar Müdürü Kaan Bozdoğan ve yetkili proje koordinatörü ile birlikte vatandaşların sorularını yanıtladı, proje hakkında bilgiler verdi.


Proje kapsamında, meydanı, yeşil alanı, iş merkezi ve modern yaşanabilir konutlarıyla Yüreğir’de modern ve çağdaş bir yaşam alanı hedefleniyor. Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunuyor.


Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kozan ve Sanayi Çarşısı projesinin hayata geçmesiyle Adana’nın yeni kent meydanına kavuşacağını söyledi. Çelikcan "Şehir merkezinde kalan ve Adana’nın merkezi olabilecek bir alan yıllardan bu yana atıl bir vaziyette bekliyordu. Yapılan girişimlerimiz sonucu Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı artık Adana’nın en önemli merkezlerinden biri haline geliyor. 30 dönüm alan üzerine kurulacak olan ve birçok sosyal ve kültürel...