29 / 04 / 2024

Adana Sarıçama Kültür Merkezi yapılacak

Adana Sarıçama Kültür Merkezi yapılacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatında son durum ne?

İstanbul’un en önemli simgelerinden biri olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatı hızla yükseliyor. Merkezin 2021 yılında açılması amaçlanıyor.

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe'ye çok amaçlı kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi yapılacak. Belediye, kültür merkezinin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek..

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

Adana Sarıçama Kültür Merkezi yapılacak Haberi

Adana Sarıçama Kültür Merkezi yapılacak

Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapımına başlanan ve temeli atılan Kültür Merkezi'nin toplam 3 bin 694 metrekarelik bir inşaat alanını kapsayacağını belirterek, işin süresinin ise yaklaşık 6-8 ay arası olarak planlandığını ifade etti. 


OTOPARKI DA OLACAK 

Uludağ, Kültür Merkezi'nde yapılacak binanın özelliklerini ise şöyle sıraladı: "Bodrum kat, 3 adet atölye, Sergi odası, Kütüphane, idari bölümler ve sığınak, tesisat ve pano odası, zemin kat bin 510 metrekareden oluşup, Fuaye, çok amaçlı salon, kafeterya, idari odadan oluşmaktadır. 


Sabah...