05 / 05 / 2024

Adana Sheraton Otel Starwood

Adana Sheraton Otel Starwood

Uluslararası ödüllü Sheraton Adana Otel, şehrin kültürel ve tarihi unsurlardan ilham alan modern stiliyle, dikkat çekici yapılar arasındaki yerini aldı. Otel, Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor..

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Yüreğir'de 10.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Adana 14. İcra Dairesi, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Kuruköprü Mahallesi, 303 ada 30 parselde yer alan 8 katlı oteli 10 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

İnşaat yurt dışındaki en önemli ihracat kalemi!

Türkiye Müteahhitler Birliği istişare toplantısı Sheraton Otel'de gerçekleşti. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün katıldı.

Adana'da kaçak bina mühürlendi!

Adana Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatı bulunmayan apart otel olarak kullanılan eski bir bina mühürlendi.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Trabzon Yomra'daki Sheraton Otel 18 ayda tamamlanacak!

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Adana Sheraton Otel Starwood Haberi

Adana Sheraton Otel Starwood

Çukurova Bölgesi'nin merkezinde konumlanan, İki Design Mimarlık ve Metex Design tarafından tasarlanan Sheraton Adana Otel, Adana'nın Seyhan Nehri'yle buluştuğu noktada, dalgalı görünümlü cephesiyle nehrin hareketini yakalarken, kentsel bir perde olarak şehrin siluetine dinamizm katıyor. "Ülke çapındaki stratejik büyüme hedefimizi vurgulayan ve Starwood'un Türkiye'deki 10'uncu oteli olan Sheraton Adana'yı hayata geçirirken Adalı Holding'le birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz" diyen Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, "Grubumuzun en ikonik markasını Adana'da hizmete açtık" şeklinde konuştu. Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta, Merkez Park'a yürüme mesafesinde ve şehrin popüler alışveriş merkezlerinden Optimum Outlet'e yakın bir konumda yer alan 17 katlı Sheraton Adana'da 18'i süit olmak üzere 240 oda bulunuyor. Her odada konuklara Sheraton Sleeper Bed® imzalı mükemmel bir...