11 / 05 / 2024

adana şıh cemil nardalı konağı

adana şıh cemil nardalı konağı

Adana’nın tarihi kimliği öne çıkarılıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak için başlattığı Ali Münif Yeğenağa Sokak Sağlıklaştırması Projesi'nde önemli mesafe kat edildi....

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Adana'da yapılan sahra hastanesi mühürlendi mi?

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında TÜYAP Fuar Alanı’nda yaptırdığı sahra hastanesinin Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendiği ileri sürüldü...

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları TBMM gündeminde!

Adana-Mersin hızlı tren hattı çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

adana şıh cemil nardalı konağı Haberi

adana şıh cemil nardalı konağı


Ali Münif Yeğenağa Caddesi’ndeki projenin tamamlanması için sürdürülen çalışmaların tamamlandığı yerlerin özellikle gece görüntüsü adeta hayranlık uyandırıyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın tarihi kimliğini öne çıkarmak için önemli çalışmalar yaptıklarını anlattı. Dişçi Ethem Konağı, Şıh Cemil Nardalı Konağı gibi tarihi yapıların restorasyonunu tamamladıklarını, Şakirpaşa Konağı ile çalışmaların da başladığını hatırlatan Zihni Aldırmaz, “Ali Münif Yeğenağa Sokak Sağlıklaştırması Projesinde de önemli bir noktaya geldik. Yapılan çalışmalar kendini göstermeye başladı. Burası Adana’nın turizm merkezi olacak. Toplu taşım araçlarının buraya girmesi önlenecek ve lastik tekerlekli tramvayla ring seferi yapılacak. Böylece caddede Büyük Saat gibi önemli tarihi yapılar ortaya çıkacak. Hem Adana tarihi turistik bir merkeze kavuşacak hem de esnafımızın işleri çok daha iyi olacak.” dedi.


Malatya...